Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostituáltakon kívül lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltakon kívül lehet más nővel dolga egy olyan férfinak, aki 30 év felett otthon lakik a szüleivel és nincs jogsija?

Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
mi a szar van már ezzel az autó dologgal? ki gondolja, hogy ez számít? akinek meg ez számít, az meg kit érdekel? nem is értem...
2021. márc. 16. 00:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm 35 éves koráig a szüleinél lakott, külön emeleten, bár mondjuk az anyja főztjét ette leginkább, meg gondolom ők is mostak rá stb.

Midneensetre, egy nagy multinál dolgozik 25 éves korától, és mivel alig költött valamire, összespórolt 10 év alatt 30 milliót, amiből vett egy lakást.

Más ismerőseim, akik elköltöztek 18 vagy 25 éves korukig, a mai napig nem tudtak lakást venni és már nem is fognak soha venni, hiába keresnek viszonylag jól, az albérlet, kaja, stb, elviszi a fizujuk 75%-át, a maradékból meg 250 évig kellene gyűjteni h összejöjjön egy garzon.

Szóval aki saját életet, lakást kocsit akar, annak vagy vesznek a szülei egyet, vagy marad a mamahotel.

Lehet lenézni őket, de ez csak irigység, mert nekik van több eszük, mint akik elszúrják a pénzüket albérletre

2021. márc. 16. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12*,Ez abban az esetben működik, ha az ember jó viszonyban van a szüleivel (mint én is).

Sokan vannak abban a helyzetben hogy alig várják, hogy elköltözhessenek.

De nyilván olyanok is akik nem dolgoznak csak eltarttatják magukat a szülőkkel, de valahogy ők is jutnak nőhöz..

2021. márc. 16. 20:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 vagyok és én is itthon lakom most nem mindig volt ez így, de nen szégyellem vendéglátós vagyok kirúgtak töbször is az utóbbi egy evben egyszerűen nem nagyon találok munkát , mert vendéglátó meg mindig nem megy , más munkakörben nem akarnak felvenni mert nincs semmi tapasztalaotam vagy mert nem gondolkodott hosszútávban, amelyik csajnak ez nem tetszik az egy felszínes hülye k.... , nem tehetek erről keresgelek lesz ami lesz
2021. ápr. 4. 01:02
 15/20 anonim válasza:
82%

Megis mi a fszbol vennel, ha apuvi nem meszaros vagy hasonlo, sajat lakast?

Hitel?

Mire a bizonytalan melora?

Fizessek havi 80ezret a 100ezres fizbol.

Akik itt mamahoteleznek az mind egy rosszeletu ember.

Belementetek a.banki hitelekbe es irigykedtek arra a 30asra aki nem szarta el az eletet 3gyerekkel 1.bamba novel meg egy halom adosaggal 40evre.

2021. ápr. 4. 06:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet, ez így önmagában csak annyit jelent, hogy 30 éves és a szüleivel él. Semmi egyéb információt nem sokerült ebből megtudni. Igazábol egy csajozó gép is lehet. Sőt meleg is lehet csak nem mondja el senkinek. De az hogy a szüleivel él nem jelent semmit. Ha elférnek mert nagy a lakás/ház akkor minek költözzön albérletbe. Ez amit leírtál semmit nem zár ki.
2021. ápr. 17. 11:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én simán jártam nőkkel illetve voltak szexkapcsolataim (nem fizetős), amikor otthon laktam (hazaköltöztem), sőt ápoltam az anyámat halála előtt. Nem minden férfi incel, aki hazaköktözik, lehet, hogy csak anyagi okokból lakik otthon vagy ápolni kell a szüleit, lehet, hogy elvált és a volt feleség vitte a lakást... ezer oka lehet ennek.
2021. máj. 3. 09:43
 18/20 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést én is kiírhattam volna....

Van csajom ő is csődtömeg...

2021. aug. 23. 20:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, még csak nemis nézek ki rosszul, magas vagyok, átlagos alkattal, ami a sportoshoz áll közelebb, mint a plöttyedthez. Arcomra is mondták már hogy helyes, szerintem átlagos. De a léyneg hogy nem vagyok otromba csúnya. Viszonylag értelmes vagyok, tudok beszélgetni, fogalmazni.

De az életem úgy alakult hogy 31 évesen is szülőkkkel lakom, saját szobában. Nem vagyok "anyuci kedcence" típus, magamnak csinálom a dolgokat, oké anyám főztjét eszem. De szívem szerint külön költöznék, egyedül élnék. Csak akárhogy osztok-szorzok nem éri meg. Sokmindent elszúrtam az életemben, hogy itt tartok nem is mentegetőzöm.

Viszont ez a csajoknak nem fér bele. Nincs gondom a beszélgetéssel, ismerkedéssel, mivel 23 éves koromig sokat csajoztam, ismerkedtem. De az az igazság, hogy 10/8 lány elmondja hogy ne legyen mamahoteles, illetve hogy legyen önálló a pasi. Ha őszintén bevallom hogyan élek, kb. senkienk se kellek, max ilyen lepukkant nagyon duci, buta nőknek.

2021. aug. 23. 22:23
 20/20 A kérdező kommentje:
Szerintem én ezt már végleg megszívtam. Amíg nem öröklök több milliót, prostikhoz fogok járkálni, mert a világon egyetlen nő sem fog összejönni a körülményeim miatt.
2021. aug. 25. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.