Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik otthon laktok a szuleitekkel es sokat vagytok meztelenul otthon, ti borotvaljatok az intim szőrötoket?
Nem borotválom.
Anyám néha megjegyzi.
A válaszom rá mindig: "Mi van? Irigykedsz?" (Neki már gyárilag kezd hullani :D )
A szüleim kicsit konzervatívak, velük ilyen dolgot nem osztok meg. A bátyámmal jobban. Nekem sajnos nagyon szőrös, ami otthon is elég feltűnő, ha nincs leborotválva, így néha előkerül a téma.
22L
Én vagyok az egyetlen, akit a szülei nem láttak meztelenül felnőtt korban?
Legfeljebb a lábszőrömet vagy a hónaljamat kritizálhatták volna (de rendben van tartva, nyugi!) na de az intim szőrzetet? Nem mászkáltam előttük soha pucéran, kb 14 éves korom után.
Már nem a szüleimmel lakom, de sokat vagyok meztelen itthon. Így engem is megláttak párszor az ősök, amikor nálam voltak, én pedig - elfeledkezve magamról és a megszokás miatt - meztelenül jöttem ki a fürdőből vagy mentem oda a hálószobából. Még soha nem tettek megjegyzést fanszőrzetemre vagy annak hiányára, pedig mindkét változatot láthatták.
Megjegyzem, nagyon meglepett volna, ha bármit is szólnak hozzá...
Nem tudom ,mondjuk nálunk nem,de nem is ismerek haveri körböl olyat,akik otthon sokat meztelenül vannak.
Mikor nagyinál kinyílik a szobaajtó es éppen pucsítva keresi a kötőtűt, a kiscsalád egyszálsemmibe,de ha te mondod biztosan vannak,akik így élik mindennapjaikat.
Nem szoktuk egymás combtövét vizsgálgatni,kb senkit se érdekel ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!