Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy hiba volt belemenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy hiba volt belemenni?

Figyelt kérdés

Hétvégén kissé ittasan igent mondtam arra hogy benne vagyok két pasival a szexben.

Az egyik a párom, másik pedig egy közös ismerős volt.

Akkor izgalmas volt, meg jó ötletnek tűnt, de azóta nagyon szarul érzem magam. Mint valami utolsó ri__anc...

Lányok, akik voltak hasonlóba. Normális ez az érzés vagy hiba volt belemenni?

2021. márc. 15. 11:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%

10es

A párja a haverjával kihasználtak egy ittas nőt!

Szerinted ezek után releváns a véleménye?

2021. márc. 15. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak testi vágyai. A kérdés az, hogy te uralod őket, vagy ők uralnak téged. A kettő közt hatalmas jellembeli és fejlettségi/felnőttségi különbség van. Nem vagyok bölcs, sem Jézus Krisztus, de azt tudom, hogy ha ezt folytatod, az nagyon fogja negatívan befolyásolni az életed. Lehet, hogy ezt abban a pillanatban nem érzed, majd később jön elő. Ám nincs semmi veszve. Mindig ott a megbocsájtás. Szóval fel a fejjel, és kezdd el értékelni saját magad!
2021. márc. 26. 07:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!