Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne, ha megdugnám a mostohatesóm?
Figyelt kérdés
Apám nevelt lánya, 21L én pedig 22F. Ovodás korunk óta ismerjük egymást, igazából együtt nőttünk fel. De most olyan jó nő lett, vékony alkat, formás segg és nagyon jó mellek. Sokszor fantáziálok róla masztinál. Az gáz lenne, ha szexelnék vele?2021. márc. 15. 07:10
2/24 Noren1989 válasza:
Épp az előbb néztem végig, ahogy dugod... 🤔🤭🤫
4/24 anonim válasza:
Ha nem tud róla senki és ő is szeretné akkor miért ne? Csak védekezzetek.
5/24 anonim válasza:
Nincs akadálya szóval akár miért ne? Ha jól esik mindkettőtöknek akkor hajrá.
6/24 anonim válasza:
Én az öcsémet vezettem be pár éve. Alig volt még szőrös neki, de kíváncsi volt. Először csak közösen masztiztunk, majd egyszer megtörtént az is. Csodálatos volt nagyon. Igazából kis korunk óta ismerjük egymást, de azóta mégjobban szeretjük egymást. 21l, Öcsi 17f
7/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz 🤷♂️ hajrá.
8/24 anonim válasza:
Nincs vele gáz szerintem. Nem vér szerinti tesók vagytok. Amúgy vérszerinti testverek között is gyakran törtenik ilyen meg hasonló dolgok. Egy darabig nincs is vele gond. 24L
10/24 anonim válasza:
#8 téged is megdugott a tesód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!