Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostohatestvérrel nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostohatestvérrel nagyon elítélendő kavarni?

Figyelt kérdés
Engem különösen nem zavar, ha mások ezen felidegesítik magukat, csak úgy kérdezem.
2020. szept. 15. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2020. szept. 15. 13:54
 2/8 kisördög1 ***** válasza:
91%
Sokan elitélik, de legalább annyian megteszik vagy megtennék, de legalábbis izgatja őket a gondolat.
2020. szept. 15. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem nagyon elítélendő, viszont nagyon nem kifizetődő. Egyszer vége lesz, és igencsak kínos dolog naponta kerülgetni a valamikori partnert, lehetőleg úgy, hogy a család ne vegyen észre semmit.
2020. szept. 15. 14:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem párkapcsolat van köztünk, csak hébe hóba szex.

De már mindketten külön élünk a családtól, szóval ez a része nem okoz problémát

2020. szept. 15. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Törvény nem tiltja, ha felnőtt emberek vagytok, úgyhogy nem látok benne semmi kivetnivalót.

Tegyük fel, hogy én egy felnőtt ember vagyok, és az elvált anyám összejön egy palival, akinek van egy korombeli lánya. A csaj akkor elvileg a mostohatesóm.

Tehát emiatt nem dughatunk, hiába kívánjuk egymást, de ha szétmegy anyám a fickóval mondjuk két év múlva, akkor utána már igen?

Ebben így nincs logika.

Az már más kérdés, hogy egy olyan mostohatesóm van, akivel gyerekkorom óta együtt nőttem fel. Rá egyszerűen nem tudnék olyan szemmel nézni, hogy potenciális szexpartner.

2020. szept. 15. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Semennyire sem az.
2020. szept. 15. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Jogszabály nem tiltja mert nem vagytok vér szerinti rokonok. Ettől még meg fognak titeket "szólni" ha mások megtudják, szóval szerintem ne verjétek nagy dobra.
2020. szept. 15. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
En a 14 eves mostohaocsemmel pajzankodok.
2021. okt. 19. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!