Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokat masztizok vkire aki nagyon vonz szexuálisan, akkor majd idővel csillapodni fog a vágyam iránta?
Figyelt kérdés
Van egy férfi a munkahelyemen ahol fél éve kezdtem, akit csak meglátok és végem van, de nem lehet kikezdenem vele. Másrészt pedig ő nem igazán fogalkozik velem, még az elején folyton nézett és rám köszönt, de ennyiben maradt a dolog részéről. Mit tegyek, hogy elmúljon ez az iszonyatos vonzalom az irányába?2021. márc. 14. 15:50
1/5 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy az én "ilyenemről" megtudtam, hogy verte a korábbi nőjét.
3/5 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne... nincs most senki aki megtudna fogni úgy mint ő, így ismeretlenül is.
2021. márc. 14. 16:34
4/5 anonim válasza:
Pedig az ilyenre a legjobb, ha színt vallasz neki. Mondd el neki, hogy felizgat. Én így tettem és bejött, pedig alárendelt viszonyban voltam vele. Már vége, elköltöztem, de jó volt vele, amíg tartott.
Max. megmondja, hogy nem jössz be neki, így nem jár az agyad azon, mi lett volna, ha...
5/5 anonim válasza:
majd szólj az oltásnál, hogy oda kéred!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!