Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy szexuálisan “felnőtt” lettem?
Amikor fiatalon az első éveimben elkezdtem szexelni, akkor mai fejjel vissza gondolva olyan aktusokat éltem át, amikre ma már biztosan nem gondolnék szívesen. A legfőbb dolog ami megváltozott azóta, az a gondolkodásom. Egyrészt akkor kb mint a nyulak, úgy dugtunk a barátnőmmel, tehát ha valamelyikőnk beindult, akkor egyenes út vezetett az ágyba. Viszont ezek általában pár percig tartó dugások voltak. De akar naponta többször is. Aztán ahogy telt az idő, már hosszabbodott az együttlétek ideje, és jobban próbáltuk ki elvezni egymás testét. Sajnos ebben az időben mai fejjel nagyon önző voltam. A saját örömöm fontosabb volt, mint a barátnőmé. Tehát simán belefért az, hogy hosszú percekig szopott, majd amikor elég volt akkor esetleg ha kedvem volt, belenyaltam picit a puncijába, aztán durr bele. Egyébként benedvesedett már a szopástól is, csak úgy gondoltam ez elég neki. Aztán a végén meg mikor párszor elélvezett, kivettem, és még szopott amíg bírtam.
De manapság már úgy vagyok vele, hogy az, hogy a partneremnek jó legyen, fontosabb mint nekem. Éd tényleg így van: ha nem látom, és érzem rajta, hogy kielégült, akkor hiába megyek el, nem az igazi. Mostmár nem degradál addig nyalni, amíg nem szól hogy elég, és a szexuális pózokban is próbálok mindig a kedvére tenni. És ami a legfurcsább, nekem így jó. Nem sietek ha szexről van szó, hanem próbálom maximálisan ki elvezni az együtttöltött időt. Erre a szintre mindeki eljut? Az az érettség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!