Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket is izgalomba hoz ha a strandon látjátok,hogy dudorodik fürdőnadrágból ki a fiúknak a nemiszervük?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 12:00
22/29 anonim válasza:
Ha a barátomnak feláll, akkor vele félrevonulok és elintézzük, de az övé is csak azért érdekel, mert a párom és tudom, hogy lesz kifutása a dolognak. Most komolyan, miért izgasson és érdekeljen mások farka?
23/29 anonim válasza:
Igrn, nekem tetszik a látvány ilyenkor;) persze csak ha vonzó a pasi
24/29 anonim válasza:
Mennyi itt az álszent nő még egy anonim oldalon sem ismerik be. Szerintem nagy részük még strandon sem volt. Ha a pasi oda menne hozzátok a standon és nézné a melleiteket és az arcotokat, majd közben dumálnátok és akkor látnátok, hogy közben vagy utána dudorodik a nemiszerve, akkor azért az izgalomba hozna titeket. Most ott, hogy fekszetek a pléden és távolról látjátok a pasikat, lehet nem izgatna titeket annyira, mintha hozna nektek egy koktélt és dumálnátok vele. De ha olyan barátnőtök van, akkor lehet kibeszélnétek a strandon lévő fiúkat és közben is izgalomba tudtok jönni.
25/29 anonim válasza:
Ugye te is nő vagy utolsó? Másképp hiteltelen amit írsz.
26/29 anonim válasza:
Hát engem hagyjanak békén a strandon. Napozni, olvasni, fürdeni megyek oda.
27/29 anonim válasza:
#24 es, már ott hibás a gondolatmenet, hogy oda sem mer jönni, meg sem mer szólítani. Csak itt van nagy szájuk a neten, az életben kisnyuszi a legtöbb.
28/29 anonim válasza:
A strandon én a párom, a családom és barátaim társaságán kívül senkiét nem kívánom. Szóval ne jöjjenek hozzám idegenek beszélgetni és a dudorukat mutogatni, mert pont nem érdekel.
29/29 anonim válasza:
Én fürdeni otthon szoktam, strandra fürdőzni járok.A csajokat a lóvé izgatja fel.Élvezetből ritkán csinálnak valamit kivéve ha hasznuk van belőle.Vagy ha régen kaptak "édesgyökeret".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!