Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire számít a férfiaknak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a férfiaknak, hogy a kiszemelt nő hány férfival volt előttük?

Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 10:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
Semennyire, csak legyen őszinte hozzám és ha komolyban vagyunk akkor ne csaljon meg.
2021. márc. 14. 12:33
 12/22 anonim ***** válasza:
65%
6os buta mint a föld. Hiába szexel egy pasas 100 nővel ha egy gyorstüzelő, nyalni nem tudó, szexuálisan kultúrálatlan, nemibeteg. Maradjunk annyiban egyik nem értékét sem növeli a gyakori váltogatás. Ha viszont tanul is valami használhatót (bármelyik fél) az még jól is jöhet.
2021. márc. 14. 12:37
 13/22 A kérdező kommentje:

1: van akinek ez már sok lenne. A jelenlegi párom a 9.

30 éves vagyok

2021. márc. 14. 13:33
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Számít.

5fölött hátrány, 10feletti felejtős

2021. márc. 14. 17:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem számít.
2021. márc. 14. 20:23
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem számít, nem az a lényeg, hanem az hogy mennyire hűséges és ne fűvel-fával feküdjön le.

Én sem voltam kevés nővel 20 éves korom előtt, ennek ellenére még senkit sem csaltam meg életemben. Jelenleg is már egy több éve tartó kapcsolatban élek és már össze is költöztünk.

Egy nő nem kocsi, ami tönkremegy a használattól.

Fogjátok fel úgy, hogy már van tapasztalata és szabadabban éli meg a szexet. Nem akarom bántani a szűz lányokat, mert ők is ugyan olyan jók, csak azért aki már volt kezdő csajjal, az tudja, hogy az elején a java még szégyenlős és csak lassan kezd el mindent kipróbálni. Ugyan úgy a szűz pasiknál is megvan ez.

Amúgy meg, ha egy pasi sok nőt fektetett meg, akkor király, ha egy nő meg sok pasival volt, akkor...? Hagyjuk már :D

Szóval: a több néha jobb, a lényeg, hogy mikor kapcsolatban van, akkor hűséges és az előtted lévő pasikkal nem felelőtlenülszexelt.

28F

2021. márc. 15. 03:42
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Minél többször használtak egy puncit, annál kisebb a piaci értéke. Miből jobb enni: egy új, ragyogó, tiszta tálból vagy, egy penészes, rothadó tálból, amiből előtte már 30 különböző ember evett?
2021. márc. 15. 10:50
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Ennyi erővel minél több nőben járt a férfi ki-be, annál valószínűbb hogy fincsi gombás vagy egyéb fertőzéseket terjeszt, én pedig a romlott virslit nem eszem meg. 🤷‍♀️
2021. márc. 15. 11:07
 19/22 anonim ***** válasza:
18: Férfiaknál ez másképp működik, kislány. Az a kulcs, ami minden zárat kinyit, egy nagyon értékes kulcs. Az a zár, amit minden kulcs kinyit, az egy elég gyenge zár.
2021. márc. 15. 11:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy betalált a szöveg azért kezdel kislányozni. A "másképp működik" pedig nem érv.
2021. márc. 15. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!