Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a férfiaknak, hogy a kiszemelt nő hány férfival volt előttük?
1: van akinek ez már sok lenne. A jelenlegi párom a 9.
30 éves vagyok
Számít.
5fölött hátrány, 10feletti felejtős
Nem számít, nem az a lényeg, hanem az hogy mennyire hűséges és ne fűvel-fával feküdjön le.
Én sem voltam kevés nővel 20 éves korom előtt, ennek ellenére még senkit sem csaltam meg életemben. Jelenleg is már egy több éve tartó kapcsolatban élek és már össze is költöztünk.
Egy nő nem kocsi, ami tönkremegy a használattól.
Fogjátok fel úgy, hogy már van tapasztalata és szabadabban éli meg a szexet. Nem akarom bántani a szűz lányokat, mert ők is ugyan olyan jók, csak azért aki már volt kezdő csajjal, az tudja, hogy az elején a java még szégyenlős és csak lassan kezd el mindent kipróbálni. Ugyan úgy a szűz pasiknál is megvan ez.
Amúgy meg, ha egy pasi sok nőt fektetett meg, akkor király, ha egy nő meg sok pasival volt, akkor...? Hagyjuk már :D
Szóval: a több néha jobb, a lényeg, hogy mikor kapcsolatban van, akkor hűséges és az előtted lévő pasikkal nem felelőtlenülszexelt.
28F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!