Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúnak sokat jelent, ha tudják, hogy ők veszik el az adott lány szüzességét?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 23:42
A kérdező szavazást indított:
Kicsit
Valamennyire igen
Eléggé
30 szavazat
2/9 anonim válasza:
A fiúknak igen, a Férfiaknak kevésbé. Amikor 20x éves voltam és szerelemből történtek a dolgok (értsd nem alkalminál mert ott szinte mindegy) persze akkor sokat jelentett volna, de amikor Férfi kezdesz lenni akkor értelmetlen elvárnod a 25-30 vagy éppen idősebb partneredtől hogy szűz legyen (sőt inkább hátrány).
3/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel, tudván hogy manapság a legtöbb 12 évesen veszti el, inkább elengedtem a dolgot, gyerekekkel nem dugok.
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem, nincs türelmem hozzá.
5/9 anonim válasza:
2-es hát most figyi alapból nem normális hogy egy 30 éves az még szűz legyen ":D de még egy 25 év alatti simán lehet szűz nyilván egy romantikus kapcsolatnál igen ez nagyon jó érzés de aki már túl volt több kapcsolaton annak már mindegy...
7/9 anonim válasza:
Számomra inkább hátrány a szüzesség mint érték!
Nem vennék el szűz lányt, az egészen biztos!
8/9 anonim válasza:
Így 24 évesen nekem inkább már nagyon körülményes és problémás lenne a szüzesség elvétele. Persze ha párkapcsolatban vagyunk, és egy imádnivaló lány, akit szeretek, akkor ez felülírja a szexuális élvezeteket, és igen, megtiszteltetés lenne hogy velem akarja először.
9/9 anonim válasza:
Ha szereti a lányt, akkor igen.
Ha nem, akkor nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!