Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 éves szűz fiúnak elvenné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves szűz fiúnak elvenné egy lány a szüzességét? (Elméleti kérdés!)

Figyelt kérdés

Azért kérdezem , mert a lányok szerintem úgy gondolkoznak ha eddig nem kellett egy lánynak akkor miért én legyek az első. Meg ennyi idősen ez már elég gáz. ÉS ezt meg lehet érteni.

Van olyan lány aki nem szűz, hanem mondjuk 16-17 éves kora óta szexel,de összejönne ilyen fiúval?

2020. nov. 21. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen lány, persze. Elméletileg.
2020. nov. 21. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az a szitu és ezért most lehet én vagyok a szemét, de ha 22 éves korodig nem jött össze abban vastagon te is benne vagy. Ergó nem a csajon fog most múlni, hogy lesz-e neked szex vagy sem hanem rajtad.

Valóság tehát az lesz, hogy változol majd összejössz egy csajjal és megítéled, hogy közlöd-e vele hogy ártatlan vagy vagy sem. így leszel túl az elsőn lehet emiatt szakad majd kapcsolat, de legalább elsőn túl vagy és nem fog ez a para rád jönni így könnyebb lesz a második

2020. nov. 21. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már vettem el huszonéves fiúnak
2020. nov. 21. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
3* Pasi vagy vagy nő ? és hány éves ? 2. vagyok ?
2020. nov. 21. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én simán elvenném a szüzességét egyik fiú haverom szüzességét is elvettem mert 20 éves koráig nem volt nővel 19/L
2020. nov. 21. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy lány nem az alapján fog szexelni hogy az vagy vagy sem, sőt nem is az lesz az első kérdése ismerkedéskor hogy szüz vagy?
2020. nov. 22. 01:07
 7/7 anonim ***** válasza:
El bizony.
2021. szept. 20. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!