Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nő ha molett és striás van esélye 30 alatti férfiakkal ismerkedni?
28 vagyok, 21 évesen is volt már striás barátnőm, molettből csak később (előtte nem volt komolyabb kapcsolatom)
szexpartnerek és komolyabb barátnők tekintetében is simán szóba jöhet ez a kategória, alapból tetszik a dundi alkat, az enyhébb stria kifejezetten izgat (még ha kicsit furán is hangzik egyeseknek)
bár azt el kell fogadnod, hogy sokaknak nem vagy az ideálja! de szerintem simán tudsz ismerkedni így is
1 kérdés, mennyire vagy molett? milyen magas vagy és hány kg és ez hogyan oszlik el? :)
#5:
ha mondjuk 100.000 válasz lenne 1 kérdés alatt, akkor mondhatnál ilyet
de 10 ilyen válaszadó miért ne lehetne? 10 srác a sok millió pasi közül miért sok?
amúgy sokaknak bejönnek a husis csajok, csak kevesen merik ezt felvállalni, én mindig felvállaltam és sokan viccelődve, sokan pedig elég bunkón mondták meg, hogy "nem egy kategória vagyok az ilyen csajokkal", pedig ha ez tetszik, akkor ez tetszik
szívesen megismernélek annyi hogy én is mackós vagyok és sajna alacsony 160cm 80 kg
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!