Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy nő ha molett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nő ha molett és striás van esélye 30 alatti férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Őszinte véleményt kérnék csak :) 23 éves vagyok és nem tudok a nálam mondjuk 10 évvel idősebbekhez vonzódni
2021. márc. 12. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

28 vagyok, 21 évesen is volt már striás barátnőm, molettből csak később (előtte nem volt komolyabb kapcsolatom)

szexpartnerek és komolyabb barátnők tekintetében is simán szóba jöhet ez a kategória, alapból tetszik a dundi alkat, az enyhébb stria kifejezetten izgat (még ha kicsit furán is hangzik egyeseknek)

bár azt el kell fogadnod, hogy sokaknak nem vagy az ideálja! de szerintem simán tudsz ismerkedni így is

1 kérdés, mennyire vagy molett? milyen magas vagy és hány kg és ez hogyan oszlik el? :)

2021. márc. 12. 16:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Viszonylag magas vagyok. 175 centi és 92 kg. Pajzsmirigy betegségem van ezért megy a fogyás is nehezen bár most a gyógyszereknek hála sikerült kicsit fogynom. Szerintem viszonylag arányosan oszlik el. A hasamon meg a karomnál vagyok kicsit erősebb meg az arcom pufibb, de sokak szerint szép. A lábam átlagos maradtt. Természetesen csak is őszinte véleményt kértem. Nyilván sokaknak nem az én alkatom az ideál. Csak kicsit meg vagyok keseredve emiatt.
2021. márc. 12. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van eselyed, sokaknak bejonnek a molettek a stria pedig sok esetben egyutt jar a molettseggel.
2021. márc. 12. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem az ilyen kérdéseket. Én Rád írtam, de semmi választ nem kaptam :/
2021. márc. 12. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Persze, hogy van. Rengeteg gyk-s srác a nagyobb darab csajokra bukik, folyton ők kommentelnek minden alá. Mondjuk a való életben szerintem lényegesen kevesebb van belőlük.
2021. márc. 12. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

#5:

ha mondjuk 100.000 válasz lenne 1 kérdés alatt, akkor mondhatnál ilyet

de 10 ilyen válaszadó miért ne lehetne? 10 srác a sok millió pasi közül miért sok?

amúgy sokaknak bejönnek a husis csajok, csak kevesen merik ezt felvállalni, én mindig felvállaltam és sokan viccelődve, sokan pedig elég bunkón mondták meg, hogy "nem egy kategória vagyok az ilyen csajokkal", pedig ha ez tetszik, akkor ez tetszik

2021. márc. 12. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Simán van esélyed! :) Nem mindenkinek jönnek be kizárólag a vékony lányok, plusz ugyebár van személyiséged is, ami tudja ütni a külsővel kapcsolatos elvárásokat. Fel a fejjel!
2021. márc. 12. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit válogatsz? Örülj, ha valaki rádnéz!
2021. márc. 29. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:

szívesen megismernélek annyi hogy én is mackós vagyok és sajna alacsony 160cm 80 kg

25f

2021. ápr. 5. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!