Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mindenki az egészségesen élő, sportos lányokat szereti."
NA és mit szólsz ahhoz, hogy én ismerek olyan nagyon sportos, bombajó csajt, aki szinte naponta rendszeresen edz, bármikor lefutja a félmaratont, nagyon sportos az alkata, és mégis napi minimum fél doboz cigit elszív?
27es
Legalábbis a mai divat ezt diktálja.
19-es vagyok. Én is visszaidézem a 23-ast:
"Mindenki az egészségesen élő, sportos lányokat szereti."
Nem mindenki, ez teljesen egyéni ízlés, ne akarj mások nevében beszélni! Általános szinten valóban előny, nekem is bejönnek, de mint mondtam, nem feltétel, cigizik vagy sem, nálam semmit sem befolyásoló tényező! EGYÉNI ÍZLÉS - tudod egyáltalán mit jelent ez? Úgy látszik nem, mert Te pont ezt akarod felülbírálni! Nem tudom, hogy Te voltál-e, de lefogadom, hogy Te pontoztál le egy ilyen dolog miatt!
És nem, ezt nem a divat diktálja! Legalábbis akinek tényleg van egyéni saját ízlése, nem tucatember, az nem mindenben csak a divat után megy, ilyen dologban meg aztán főleg nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!