Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnèk megtanulni jobban lovagolni?
3 honapja szexelek, es nagyon szeretnem a lovaglo pozt de megis benanak erzem magam:( joparszor elkaptam azt a mindent elsopro erzest csak fenntartani nem tudom, kiesek a ritmusbol...pedig nagyon elveznem es kicsit mindig csalodas utana a szex hogy “nem megy” neha nem elvezem ugy
Szeretnek megtanulni normalisan lovagolni...milyen iranyban a legjobb? Hogyan ingerli a legjobban? Paromnak 16cm szoval abszolut megfelelo, volt mar huvelyi orgazmusom is
Csinálj guggolásokat! Egy kis edzés combra jót fog tenni!
Volt kondis csajom olyan combbal hogy ihaj, és nagyon jól ment neki a lovaglás,pedig nem is tudott tejlesen tövig ülni benne mert egy kicsit hosszabb nekem és az már fájt volna neki
Gyakorolni kell, ha kiesel a ritmusbol állj meg 1 pillanatra adj a párodnak egy csokot es kezd elolrol
Nem fogja zavarni hidd el
Hogyan tudnál?
Írj és megtanítok veled mindent is!
gyakorolj! én is itt vagyok lónak!
farok: 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!