Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevin_Wendell_Crumb kérdése:
Anál szex től lehet aranyere az embernek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 07:54
11/24 anonim válasza:
látens homoszexualitás a diganózis
13/24 anonim válasza:
Az anális szex és a homoszexualitás között nincs összefüggés. Miért ne élvezhetné egy heteró pasi az anális szexet? Viszont lehet tőle aranyered, nyilván. Nekem van aranyerem (nem anális szex miatt, én sose próbáltam, hanem genetika) és nem vagyok odáig érte, finoman fogalmazva. Szóval a helyedben kerülném, vagy csak nagyon ritkán análoznék.
15/24 anonim válasza:
Takarodjatok már hülye kisfiúk. Attól mert nektek egy nő sem masszírozza a prosztatátokat, attól még nem kell ilyen feltűnően irigykedni. Ha nem tudtok érdemben hozzászólni, huzzatok a rákba.
A kérdére válaszolva, szerintem lehet, de ha nem dugnak mindennap keményen seggbe, hanem csak egy kis masszázsról van szó, és rendes életmódot folytatsz, nem hinném, hogy emiatt kialakulna. Más az, ha valaki hajlamos erre.
Vigyázzatok, nem túl kellemes dolog az aranyér.
18/24 anonim válasza:
Nekem nem lett pedig a jelenlegi parom akivel 2 éve vagyok együtt análfüggő gy hagynom kell neki.
L/46
20/24 anonim válasza:
Nem vagy túl tág,nincs széklettartási gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!