Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lehet az, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az, hogy egy férfit maga a punci látványa is felizgat, egy nőt viszont magában egy farok nem?

Figyelt kérdés
Legalábbis a nők elmondása alapján nem esnek hanyatt egy farok képtől. Kell hozzá a férfi is.

2021. márc. 11. 23:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Mert a pasi vizuális a nő érzelmi lény ....
2021. márc. 11. 23:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőnek sokkal inkább szüksége van a szimpátiára és vonzalomra ahhoz, hogy fel tudjon izgulni, mint egy férfinak. Meg állítólag kevésbé vizuálisak is a nők.
2021. márc. 11. 23:37
 3/17 anonim ***** válasza:
26%
Azért en találkoztál olyan nővel, aki latta hogy az alsó nadrágom dudorodik es eléggé lazba jött :)
2021. márc. 11. 23:44
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert a férfiak evoluciosan arra vannak kódolva, hogy minél több nőt minél több idő alatt megtermékenyítsen, és az ő utódai legyenek jelen. A nő viszont mivel nem lehet terhes egynél több pasitol stb, sokkal kevésbé szexközpontúan gondolkodik.
2021. márc. 11. 23:47
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Engem speciel nagyon felizgat egy nagy,vastag,hosszú farok látványa. 28/N
2021. márc. 11. 23:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg nem elég pasiként csak egy puncit látni, nekem fontos például hogy szép a szeme és hogy néz rám, és csókolgatom.
2021. márc. 11. 23:53
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Ahogy fent is írták biológiailag máshogy vagyunk "programozva", a nőnek a tényleg vágyhoz kell a kötődés, az érzelmek is.

#5 igen tudjuk Norbika hogy szereted farokképekre verni :D

2021. márc. 12. 00:03
 8/17 anonim ***** válasza:
28%

Engedd meg, hogy a Miért leHET? kérdés megválaszolására szorítkozzam.

Hosszú verzió:

Tézisem alappillérét a következő axióma adja:

A női test sokkal törékenyebb, izomzata és csontozata gyengébb. Ezen kívül igencsak szép. A nőkben sokkal kisebb az agresszió.

Így ha egy férfi meglát egy nőt, nem potenciális veszélyforrást lát benne (mivel általánosságban a nők harci kapacitása messze elmarad a férfiakétól), hanem a szépséget, finomságot. Tudat alatt kedvességet és jóindulatot is társít hozzá. Elkezdi szeretni, mielőtt még sejtené, hogy kit.

Így a vonzalomnak az a része (amit a nőkből udvarlással lehet kiváltani) részben már a vizuális élmény miatt teljesül.

Minél kevesebb a ruha, a fenti dolgok annál keményebben beülnek az agyunkba. Egy treshold szint után pedig a nadrágunkba is jut a prekoncepcióból.

Röviden: A férfiak sokkal jobban SZERETIK a nőket, és sokkal jóhiszeműbben állunk hozzájuk ^_^

Ez csak egy elmélet. Kérdező, miért irtad ki a kérdést?

2021. márc. 12. 00:08
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem egy punci önmagában nem mozgat meg, majd ha megismertem a tulajdonost utána esetleg
2021. márc. 12. 00:17
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nőként, van olyan, ami tetszik és vizuális típus vagyok. De ez sokszor önmagában nem elég, kell az is, hogy valami megfogjon az illetőben.
2021. márc. 12. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!