Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt van az, hogy nagyon sok lány lenyeli a spermát, miközben rengeteg undorodik tőle és a szájába se engedi?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 12:25
11/18 anonim válasza:
Miért van az hogy az egyik ember szereti a tökfőzeléket más meg utálja, az egyiknek a kék, a másiknak meg a piros a kedvenc színe? Ahogy fent is írták, mert nem vagyunk egyformák. Ha te ezt szeretnéd akkor megkérdezed a partnered hogy lehet-e nem pedig ész nélkül ráerőlteted a vágyaidat. Egyébként a XXI. században elég széles körben elfogadott az orál, ott meg biz' jön is valami a végén, de ettől még van aki nem szereti, más meg ép' csak elviseli. A pasik közül sem szeret mindenki nyalni - bizony ilyen is van.
12/18 anonim válasza:
Ha van olyan étel amit nem szeretsz, te lenyeled öklendezés nélkül? Na pont ez a helyzet a spermával is, aki nem szereti az nem nyeli le, ennyi.
13/18 anonim válasza:
mindenkinek más az ízlése, totál eltérő dolgok izgatják az embereket, ez így normális.
egyébként attól függetlenül, hogy szeretem lenyelni, volt már láncdohányos párom és az övé borzalmas ízű volt, így megmondtam neki, hogy amíg nem szokik le, nuku szájbaélvezés, lenyelés meg végképp kizárva
14/18 anonim válasza:
Változhat is az ember, én pl gyerekkoromban a spenótot meg nem tudtam volna enni, de két hete is úgy bezabáltam belőle... Én sosem várom el a lánytól hogy lyelje le, sőt volt olyan hosszú párkapcsolatom ahol még a szájába sem vette, viszont miután érezte hogy nekem gumival nem annyira jó viszonylag az elejétől elkezdett gyógyszert szedni.. Akkor működik jól a rendszer ha kiegyensúlyozódnak a dolgok. Nem szex de ő például nagyon szerette ha közel voltam hozzá mondjuk készült valamilyen vizsgára és én közben olvashattam vagy halkan akár meccset is nézhettem csak úgy kellett helyezkednem hogy ha úgy van akkor meg tudjon érinteni vagy oda tudjon bújni hozzám.
15/18 anonim válasza:
Ez tényleg érthetetlen amikor az éticsigát vacsorára meg minden lány imádja! (Vagy mégsem?)
16/18 anonim válasza:
Mért van az, hogy rengeteg ember a szájába se venné a pacalpörköltet, más meg imádja?
17/18 anonim válasza:
Azok a nők, akiknek sok a tabu, azok nem lelik örömüket a szexualitásban, valószínű nehezen, vagy egyáltalán nem is tudnak orgazmust megélni.
18/18 anonim válasza:
14 éves voltam amikor szoptam, azóta is szeretem, valaki 20 évesen is szűz.
Nem vagyunk egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!