Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki undorodik a szopástól?
Ez nálam pasifüggő. Először én is azt hittem, hogy nem szeretek szopni, de annak a páromnak nem volt vmi esztétikus pénisze, ráadásul nem is voltam szerelmes. Azóta ilyen problémám nem volt, sőt kifejezetten szeretem csinálni.
23l
Csak azt nem értem én hogy mi a bánatnak kell leszólni az olyan nőket akik nem szeretnek szopni? Ha nem szeret akkor nem szeret. Nem kell kinyalni. Kész probléma megoldva.
N
Ahogy látod vannak még ilyen lányok, de én pont az ellentéte vagyok. El nem tudnám képzelni a szexet orál nélkül, és én imádom is csinálni.
L
Persze, téged fogadjanak el😂 más meg elmehet “valahova„. Na ezért utálja az ilyeneket az ember, plusz aki undorodik valamitől a saját párján.
Az egy, nem is kívánja.
Kettő, valamit saját magán is utál a testképzavarjában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!