Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok Ti elfogadnátok pénzt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti elfogadnátok pénzt a szexért?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 11:28
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó egy igazi hölgy es anya. Előtte szólónak nincs gyereke.

Volt egy kimutatás a témában a nők valaszthattak mi a rosszabb,pl.nemi erőszak vagy a halál, megkéselés. Mindegyik a szexet valasztotta. Ebbol latszik a nőknek nem is olyan rossz a szex, ha úgy hozza ahelyzet inkabb valasztjak azt.

2021. márc. 11. 12:58
 22/49 anonim ***** válasza:
69%
Persze van az a pénz. De mondjuk, annyit meg nem adna értem senki sem.
2021. márc. 11. 13:19
 23/49 anonim ***** válasza:
85%

17, tudom hogy fájtak ezek az esetek de lássuk be, egyik helyen sem hibáztatható a csaj.

1.-nél azért nem mert csak a szopatást beszéltétek meg és nem azt hogy oda is élvezel.

2.-nál szintén idegesítő lehet hiszen a csaj visszavonulót fújt, de ez pont azt nem támasztja alá amit a rbanc exed megtanított. Ennek a csajnak ugyanis végül megjött az esze és nem feküdt le veled. Ergó az hogy "minden átszámítható pénzre" nála mégsem működött. Még ha az elején meg is ingott a hite.

És ha a 6-os elméletét vesszük te vagy az az 1% aki "normális" de csak azért mert te is "sérült" vagy. Ha más fizetett volna úgy is a csaj szájába élvez mert "megbeszéltük hogy szájba és fizettem is érte" és kész.

Egyébként a 2. Esetben ugyan nem fizettél előre de szobát foglaltál szóval annak az árát elkértem volna a csajtol a helyedben.

2021. márc. 11. 13:22
 24/49 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 19#

"Ha tényleg olyan életképtelen lennék hogy semennyit nem tudok enni adni a gyerekemnek beadnám intézetbe. Ezek után jobb dolga lenne ott. A testem nem árucikk."

Ebből amit írtál az latszik, hogy nincs gyermeked!

Az, hogy intézetbe adnad,sokmindent elmond rólad!

S az, hogy életképtelennek nevezed azokat az embereket,akik lecsúsztak s koránt sem biztos hogy a maguk hibájábol az megint csak téged minősít!

En pasikén sokkal inkább elnék egy olyan nővel, aki pénzert szekszelt ,mert nem volt mas választasa mint olyannal aki a zaciba dobja a gyerekét!

Csupán csak azert is,mert ha engem erne valami, biznek benne ,hogy a gyerekeimert megtesz mindent!!

2021. márc. 11. 13:22
 25/49 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Még ha szimpatikus is és amúgy is benne lennék, ha fizet érte akkor azzal gyakorlatilag k.vára alacsonyítom magam. Sose legyen akkora szükségem a pénzem hogy k.va legyek.
2021. márc. 11. 13:25
 26/49 anonim ***** válasza:
69%
nem. alapból csak olyannak szexelek, akit szeretek. persze ezt könnyű így mondani, hogy nem vagyoknanyagilag rászorulva, bár ha nagyon kellene a pénz, akkor is próbálnék más megoldást találni.
2021. márc. 11. 13:26
 27/49 anonim ***** válasza:
61%
19es vagyok. Miert olyan elkepzelhetetlen hogy valaki nem dugna mindenféle undormány férfiakkal, védekezes nelkül mert gondolom ha enni adni nem tudok a gyermekemnek akkor óvszerre sem tellik. Igen soha nem tudnám ezt megtenni. Előbb koldulok, kérek segítséget, állok neki hülyét csinálni magamból a főtéren akármi mást. Az intézet is jobb mint hogy megfagyjon az utcán miattam. El lehet ítélni.
2021. márc. 11. 13:29
 28/49 anonim ***** válasza:
57%

27 nem akarok beleszólni a vitátokba mert úgy látom egyik sem érti a másikat. De azért ez az intézet mindennél jobb elmélet nagyon szörnyű.

Igen, inkább lakjon intézetben mint az utcán megfagyjon. Ez jogos. De pont azért kéne mással szexelned hogy ne kerüljetek az utcára.

2021. márc. 11. 13:35
 29/49 anonim ***** válasza:
59%
Ha már nem látnék más utat és szexre lennék kényszerítve inkább megölöm magam. Nekem ez nem fér bele, az embernek lehetnem feldolgozatlan traumái.. Röviden ennyi.
2021. márc. 11. 13:39
 30/49 anonim ***** válasza:
19%

micsoda vita megy itt :D

nincs gyerekem, de ha csak úgy tudnám biztosítani a jólétét, hofy pénzért szexelek, megtenném. intézet..nagyon durva hátránnyal indulnak ott a gyerekek, nagy részük elkallódik, ezt biztosan nem hagynám.

arra mindenképp figyelnék, hogy ő ne tudjon róla. mondjuk nem tudok ilyen helyzetet elképzelni reálisan, hogy csak ez lenne megoldás, és nem tudnék máshogy pénzt szerezni... de nekem tényleg nehezemre esik elhinni, hogy valaki inkább intézetbe adná a gyerekét, mint hogy feláldozza a testét/lelkét.

2021. márc. 11. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!