Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem.
De ha nagyon meg lennék zuhanva anyagilag, és nem látok más kiutat, akkor talán igen.
(Erre nincs sok esély, mert úgy gondolom, mindig van más lehetőség, de ha mégis)
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Ha nagyon megzuhannék anyagilag és valaki jó összeget ajánl a szüzességemért, akkor talán.
De én is félnék a 6-osban leírtak miatt. Szóval inkább nem.
Bárki lehet abban a helyzetben, hogy megtegye,mert mar csak az az egyetlen megoldas!
Ezt pasikent írom es aki azt mondja, hogy ez nem igy van,az nem tudja mennyire el tud keseredni egy ember!
Sok mindenkinek reagálnék egy válaszban:
Sajnos abban amit a kedves 6-os ír sok igazság van de ez igaz egy párkapcsolatra is, én jártam már úgy hogy a kedves párom fél év után benyögte hogy igazából jó a kapcsolat de ő azért néha összejárna az ex pasijával, először igent mondtam de utána megkértem hogy költözzön el vagy döntsön, bár nem bíztam volna benne . Úgy is jártam hogy egy lány akivel majdnem összejöttem de valamiért nemet mondott az utolsó pillanatban pár év múlva pénzért már kapható volt, jó volt a szex de érzelmileg nagyon rossz helyzet volt. A gond az hogy játszmázások mind a két oldalon előfordulhatnak mert jártam már úgy hogy megbeszéltem a lánnyal hogy akkor szájba gumi nélkül és mikor majdnem "ott voltam" kivette hogy de oda élvezni azért nem, azt hittem hogy "agyon ütöm..." Vagy amikor (mondjuk nem fizettem előre neki) de egy szobát foglaltam mert úgy volt megoldható, fél óra udvarlás után elindul a műsor, és kitalálja bőgve hogy neki nem megy mert ott a párja.. Sajnos az eddigi utolsó exem nagyon megtanította hogy minden átszámítható pénzre, mert mikor már szakítás közelben jártunk és valamit én fizettem egy nagyobb kiadást és nem adta oda a felét mondván mivel akkor én távol voltam hogy amúgy is ő találta ki hogy hogy rendezzük be a lakást.. Na ez került nekem körül belül kétszáz ezer Ft-ba...
Mit tennél meg a gyerekedért,ha nem tudnál enni adni neki?
GYEREKES ANYUKAK TUDJAK A VÁLASZT!!
Hát egyszer megesett, hogy elvitt egy hétvégére. Csak azért, hogy ne legyen egyedül. Fizetett nekem mindent, kedves volt elszórakoztunk. De külön szobában aludtunk. Rá egy fél évre megint elhívott, de úgy, hogy társasággal. Bele mentem. De akkor már egy szobában aludtunk. Ő a földön én az ágyon. Aztán csak megtörtént. Szóval magáért a szexért nem fizetett, de minden másért igen.
És kedves 18-as. A gyermekemért mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!