Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerény fiúkat miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerény fiúkat miért nem szeretik a lányok?

Figyelt kérdés
Sajnos nem olyan a személyiségem amit a lányok szeretnek. Érzelmes kapcsolatot szeretnék, ahol tényleg szeretjük egymást és nem csak megjatszuk magunkak. Szerintem sok kapcsolat ilyen sajnos ahogy látom.
2021. márc. 11. 09:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Mert úgy érezném magam mellette,mintah nekem kellene irányítani akár az ágyban, akár a kapcsolatban, mert olyan visszahúzódó, hogy képtelen rá. Nem szeretem az olyan nünüke férfiakat akik nőiesebbek mint én. :D
2021. márc. 11. 11:12
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Azzal nincs baj ha valaki szerény, család centrikus, kedves rendes aranyos.

A baj ott kezdődik hogy te is csak a topmodell rbancokat kergeted akik köztudott szexmanias lotyók és nem akarnak kapcsolatot.

Ha már félénk vagy adj lejjebb és kezdj el belső alapján ítélni.

2021. márc. 11. 11:51
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Azt tapasztalom, hogy a nők a valtozatos pasikat szeretik!

En alapjában egy tuskó vagyok,megis szeretnek a nők.

Akit szeretek,az mellett kiállok, ha hülyeséget csinál lecseszem, de mellette vagyok,van sajat akaratom, de hagyom érvényesűlni.

Tudok aranyos es kedves lenni,de nagyon buta is szeretem kenyeztetni simogatni szeretgetni, de van ugy ,hogy odavagom a konyhaasztalra es szanaszet dugom.

Tehat en ugy latom ,hogy ilyennek es olyannak is kell lenni.

Nekem ez a termeszetes,mert az eletben is ilyen vagyok.

Kepes vagyok barkit megnyugtatni azzal ,hogy csupán beszelgetek vele s ezt a parom is szereti, mert azt mondja barmi baja van eleg velem beszelnie es mar pozítívnak is latja az életét.

Emellett barkit pofanvagok aki dudalgat ,meg villogat a lampanal, vagy azt hisz ha faroknövelő autója van akkor mar ő irányítja a forgalmat.

Ugyhogy szerintem egy nőnek fontos az ,hogy olyan parja legyen akire fel tud nezni aki irányitja aki megvedi es mellé al, aki lecseszi de hagyja elni nem zarja be szereti őt es tudja mindig mindenben szamíthat rá!

Akihez ,ha odabújik akkor megnyugszik es biztonsagban erzi magát!

De lehet nem igy van!🤷‍♂️

Azert fel a fejjel!

Legyen egy kis önbizalmad,mert anelkűl gyengének latszol!

2021. márc. 11. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
22%
A lányokat meg kell hódítani valahogy, és az szerénységgel nem megy.
2021. márc. 11. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A szerény és a töketlen között óriási különbség van. Ha nem egy önző barom vagy hanem kedves és rendes az tökéletes. Minden NORMÁLIS NŐ olyan férfit akar. Csak te bizonyára a 12-esben leírt ribiket hajkurászod. Ott nem lesz szerencséd. Én ilyen pasira vágyom de nyilván rám sem néznél a plusz kilóim és a kis mellem miatt.

De az hogy valaki oly gyáva hogy hozzá se mer szólni egy csajhoz, na az olyan töketlen az olyan még nekem sem kell.

2021. márc. 11. 12:24
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

13# Szerintem,csak te gondolod így!

A nők véleménye,valami más szerintem

2021. márc. 11. 12:26
 17/17 anonim ***** válasza:
66%

Én bírom a szerény, akár félénk srácokat, ha külsőre is vonzanak

A mostani "krássom" is ilyen aranyos, mosolygós, ártatlan lélek.

Sőt az is vonzó, hogy túlzottan szerény néha.

Valószínűleg azért nem zavar, mert nem mutat önsajnálatot, nem pesszimista.

2021. márc. 11. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!