Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerény fiúkat miért nem szeretik a lányok?
Figyelt kérdés
Sajnos nem olyan a személyiségem amit a lányok szeretnek. Érzelmes kapcsolatot szeretnék, ahol tényleg szeretjük egymást és nem csak megjatszuk magunkak. Szerintem sok kapcsolat ilyen sajnos ahogy látom.2021. márc. 11. 09:13
1/17 anonim válasza:
az ilyen rinyálósokat nem szeretik
2/17 anonim válasza:
En parom bujos es romantikus, de amikor kell hatarozottan kiall.
3/17 anonim válasza:
Én a határozott pasikat szeretem nem a szerény félénkeket.
4/17 anonim válasza:
Nálad a probléma a panaszkodás és általánosítás.
5/17 anonim válasza:
Mert nyafognak hogy őket senki sem szereti, félénkek, önbizalomhiányosok, nem tudnak kezdeményezni.
A nők általában a magabiztos határozott férfiakat szeretik.
6/17 anonim válasza:
Szeretik. Tapasztalat.
Csak nem azon lányok kötében kell keresgélned, akik az erőszakos alfahímekre nyáladzanak.
7/17 anonim válasza:
tök mindegy ha van vaskos mastercard
8/17 anonim válasza:
A szerény, félénk általában a nőkre jellemző.
9/17 anonim válasza:
Azért nem szeretik általában, mert az egy női kvalitás.
10/17 anonim válasza:
Nagy jó egy kicsit vad, szeret durvulni, odacsapni....jó ha jól megdug.
A szerény fiúcska nem teszi meg:( Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!