Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is szokta hagyni magát lefogni szex közben, hogy a fiú úgy érezhesse sokkal erősebb?
Aki heti egy-két alkalommal sportol, az nem sportol. Ami meg az átlag férfit illeti, az ma egyre kevesebbet jelent sajnos...Ellenben egyre több lány edz komolyan. (A "profi" fogalma meg egész mást takar...)
A férfiak és a nők fizikuma között a fiatalabb korosztályban nincsenek nagy, és áthidalhatatlan különbségek.
Ez a női izmok "puhábbak" elmélet alaptalan. Az átlag fiú a nagyobb termete miatt nyomhatja le az átlag (azaz kisebb termetű) sportoló lányt. Sok lány tényleg keményen edz (TRX, versenysportok - tehát nem az "insta képek miatt fitness teremben pózolok" vagy néha kocogó dolgokra gondoljunk) és igen látványos mutatványokat tudnak művelni azokkal a "lágy" izmaikkal. Szerintem kb azonos súlycsoportban (!) az edzett, izmosabb lány nevetve lenyomja az edzetlen fiút. Nekem rúgta már szét a lábamat lány azokkal a kis finom lágy izmocsáikkal, és volt aki szkanderben is lenyomott, hogy megmutassa, nem kamu (igen, én lennék az átlagos termetű fiú).
De elkanyarodtunk a kérdéstől: szerintem a lányok igenis szeretik, ha lefogják őket szex közben, mert így érzik a férfi dominanciáját. Átlagos dolog, és természetes. Ugyanakkor az is izgalmas, ha fordulnak a szerepek, éppen a pikantériája miatt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!