Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lány is szokta hagyni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány is szokta hagyni magát lefogni szex közben, hogy a fiú úgy érezhesse sokkal erősebb?

Figyelt kérdés

2021. márc. 10. 12:41
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ahha...szóval te erre a gyengenővagyok dologra izgulsz, oké...Azért a valóságban ugye tudod, hogy egy masszív, sportoló, edző lány fizikuma simán ráver egy átlag srácra?
2021. márc. 10. 14:42
 12/32 anonim ***** válasza:
49%
Nem izgulok, csak tények...
2021. márc. 10. 19:51
 13/32 anonim ***** válasza:
Igen, de ahogy irta mar valaki elottem, teljes bizalom kell hozza nalam is. Ha az megvan, akkor nekem is izgato. Viszont nem ilyen durva modon valo lefogasra gondolok, hanem pl a ket kezemet fogja le, de nem ugy, hogy fajjon.
2021. márc. 10. 22:00
 14/32 anonim ***** válasza:
66%

Amiről te írsz kedves kérdező, az egy bizonyos fétis.

Van akire szexuálisan izgató hatással van, ha kikötözik kezét lábát, mert ilyenkor magatehetetlenné, kiszolgáltatottá válik.

Ez hozza őt izgalomba. De csak azt, akinek ilyen fétise van.

Akinek nincs ilyen irányú fétise, arra nincs hatással, sőt inkább elutasítja ezt

A neten sok kötözéses, bondage os film van.

Vannak nők akik ezt kifejezetten igénylik.

2021. márc. 11. 15:28
 15/32 anonim ***** válasza:
20%
nálam is erősebb a párom és ezt érezteti is sokszor felhúzza a szoknyám megdug közbe fenekel.mikor cumizom őt akkor is a fejem ráhúzza a farkára.
2021. márc. 11. 16:59
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó annyira nő, mint én helikopter, de tök jó, mikor egymást hergelitek és élvezgettek.
2021. márc. 11. 17:04
 17/32 anonim ***** válasza:
40%

Lányként sosincs szükség hagyni magam, mivel a női test teljesen erőtlen, és esélyem sincs. Nálam fiatalabb, kisebb fiú is simán fogott már le. Egy csaj bicepsze arra elég, hogy szájhoz emelje a vizesüveget...amit a többségünk ki sem tud nyitni... -_- A mi testünk alapja főleg a zsír, a fiúké az izom, szóval nem csak sokkal gyengébbek vagyunk, de sokkal lágyabbak is. Egy lány puha hasára ha csak negyed súllyal tenyerel, már fekve tartja, és női izmokkal két kézzel sem tudom elnyomni a karját pl.

Szóval nyilván ettől még nem jó az erőszak, de ha csak az erőn múlik, a szexben az van, amit a fiú akar velem.

2021. márc. 12. 09:44
 18/32 anonim ***** válasza:
69%
Kort nem írtál, de mivel felnőtt kategória, feltételezem, hogy legalább 18 vagy. Ebben a korban nagyon ritka, ha a lány erősebb. Voltam már sportoló csajjal, szoktunk játékosan birkózni is, de mindig nyertem és nem azért, mert hagyott. Pedig én kb. teljesen átlagos vagyok.
2021. márc. 15. 19:30
 19/32 anonim ***** válasza:
és te egy masszív, sportoló lány vagy, kérdező?
2021. márc. 16. 01:28
 20/32 anonim ***** válasza:
47%

"és te egy masszív, sportoló lány vagy, kérdező"

Az, persze.

2,5/12 méretű ceruzával.

2021. márc. 16. 05:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!