Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy álltok a spermával?
Szeretitetk, megtűrítek, nem szeretitek?
Hova szeretitek? Magatokra vagy magatokba?
Bónusz kérdés:
Kaptatok már egyszerre (vagy egymás után több pasitól is? Vagy ha nem, akkor izgatna titeket?
9. Miért? Én nő vagyok és igen szeretem lenyelni. Ez miért olyan különleges számodra?
De a kérdésre válaszolva.
1.Semmi bajom vele.
2.teljesen mindegy hova élvez a pasi
3.még nem volt szerencsém kiprobálni több pasival egyszerre de érdekelne a dolog.
Nem szeretem, nem is engedem magamra, csak gumiba. Tratós kapcsolatban se lenne másként, hányingerem lesz a szagától is, szóval a szám közelébr se jöhet vele. A kinézete is taszít.
Nemrég valaki a menstruációhoz hasonlította, ami nagyon találó. Ti pasik szívesen isszátok a menstruációs vért? Mert konkrétan ez a spermás kérdés minden nap feljön itt gyakorin, nem ismeri senki a keresés funkciót?
Nem szeretem.Hányingerem lesz tőle.Szóval szájba se és mashova se engedem.
NE írjatok privátot!
Én szeretem.
A legjobban azt szeretem ha puncimba élveznek bele de a számba is szeretem.
És én már kaptam többtől is egymás után
Érdekes hogy mindenki le lett pontozva aki nrm szereti. A pasik meg azt írják idézem; "imádom" "punciba szeretem" "mindenhova" "szeretem az ízét" stb.
De ugye mind tudjuk, hogy ezeket pasik írják, ami okot ad arra a következtetésre, hogy ez az oldal tele van magát heteronak valló bzival...
#15/19
Végre valaki aki így fogja fel!
Egy igazi komoly Nő.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!