Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy álltok a spermával?
Figyelt kérdés
Szeretitetk, megtűrítek, nem szeretitek?
Hova szeretitek? Magatokra vagy magatokba?
Bónusz kérdés:
Kaptatok már egyszerre (vagy egymás után több pasitól is? Vagy ha nem, akkor izgatna titeket?
2021. márc. 9. 23:57
1/23 anonim válasza:
A számba szeretem kapni.Lenyelem.
2/23 anonim válasza:
A szexhez, a kielégüléshez, a partner öröméhez tartozik annak beteljesüléséhez, örömet okozni meg jó - asszem' ezzel mindent elmondtam.
3/23 anonim válasza:
Szeretem
Leginkább punciba, de szájba is izgat
Nem élveztek még többen belém/rám, de izgatna ha mondjuk 2-3 pasi a számba menne el
4/23 anonim válasza:
#3: Hú, mennyi privátot fogsz kapni! Mondjuk, én is benne lennék.
5/23 anonim válasza:
#4 hidd el nem az itteni gyk-s faszikkal szeretném megélni ezt az említett élményt:D
7/23 anonim válasza:
Bunkó...
Tudom hogy szexualitás meg minden de ez a kérdés túl sok(k).
Aki normálisan válaszol ne csodálkozzon hogy aztán mennek a privik.
Meg is érdemli az olyan.
8/23 anonim válasza:
Ribik mindenhol vannak 😂 Csak tudnám miért vergődnek utána? Maguknak produkálják. Alja szukák
9/23 anonim válasza:
Aki azt írta hogy szereti lenyelni az esélyes hogy troll pasi xd
10/23 anonim válasza:
#6: Mert ő gyk-s nőként "természetesen" többre tartja magát, mint a gyk-s férfiakat. Pedig, ugyanaz a szint... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!