Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már része 2 lány 1 fiú orális kényeztetésben?Mire számíthatok?
Arra érdemes figyelned hogy ne izgulj már ennyire:DD
Kár hogy nem spontán lesz a dolog, de talán így is lehet majd jó. Szerintem igyatok előtte valamit hogy belazuljatok egy kicsit. Ne erőltesd a dolgot, majd a lányok rádcuppannak ha már érzik a hangulatot hozzá
Igazából túl sokat nem tudok mondani, velem ez a szituáció spontán történt, így nem gondolkodtuk túl a dolgot. Nálunk pl én és a barátnőm szoptuk le az ő pasiját. Volt hogy csak egyikünk csinálta, volt hogy ketten egyszerre. Nekem az jött be a legjobban. Mikor két oldalról közre fogtuk a farkát a szánkkal. Nos az illető srácnak biztos nem volt még ilyenben része:D látszott rajta hogy teljesen kész van. Akkor a pasi nem nyakt ki minket, csak mi orálozzunk de jobb is volt így. Ti viszont csináljátok bázran kölcsönösen a dolgot:)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!