Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánnyok ti képes lennétek elfenekelni egy fiút?Ha igen miért igen és ha nem miért nem ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 22:03
1/10 anonim válasza:
A barátomnak már megtettem, amikor felvetődött a gondolat, szóval igen.
2/10 anonim válasza:
Egy domináns nő, s domina bármikor - utóbbi még a csizmáját is megnyalatja veled és olyat kapsz a hátsódra (meg bele) hogy a füled kettéáll :D
4/10 anonim válasza:
Miért ne?:D
Szerintem a szexben nincsenek különösebben tabuk.
Ha én vagy ő arra vágyik, miért ne?
Ez szerintem nem durva, vagy ritkaság.
5/10 anonim válasza:
Simán! Olyan jó átélni, ahogy a lekötözött pasi tehetetlenül vonaglik az alkalmi deresen! Szép lila hurkák lesznek a lovaglópálcától, ordíthat de menekülőszó nincs!
Sőt ha az isomítás elején ecetbe és sóba forgatom a pálcát, a delikvens szenvedései a verés után csak fokozódnak :-).
6/10 anonim válasza:
#5 Mi az, hogy nincs pánikszó? Az mindig kell!
7/10 anonim válasza:
#5: pont ettől izgi hogy nincs! Bele nem hal, bírnia kell!
8/10 anonim válasza:
Lehet igen.
De utána tuti nem tudnék felnezni ,vagy férfiként tekinteni rá.
9/10 anonim válasza:
Már megtettem. Nem is olyan rossz! Látni ahogy remeg, vonaglig, hallani a nyöszörgését... :-)
10/10 anonim válasza:
én azt tartom jónak ha engem fenekel el a pasim nem én őt. egyértelmű h a pasim legyen az uralkodó én meg szolgáljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!