Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a póz ahol legjobban ingerelve van a csikló?
Sosem volt még orgazmusom szex közben és már nagyon elvagyok szomorodva miatta
L
4es tudom, csak az van bennem, hogy pont én vagyok "selejtes" hogy beleesek azokba akiknek nincsen...
Szomorú vagyok megmondom őszintén, de megpróbálom teljesen elengedni magam, már csak ebben bízom.
Jókat írtak. Nem vagy selejtes. Ezt is tanulni kell. Próbálgatni, akár más behatolási szög, mélység, tempó, melyik a jó neked.
Lovaglóban is lehet kissé előredőlve, ekkor súrlódik a csikló is. Van aki nem szereti pl a guggolós fel-le módszert mert ott a csikló nem kap izgatást, kivéve ha kézzel rásegítenek. Kanapén is jó tud lenni a lovaglás, amikor a férfi ül. Esetleg teljesen lefekszel hasra, kispárna a szeméremdombod alá, terpesz és a párod hátulról hatol be. Ez is jó tud lenni. Ne add fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!