Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem kívánom szexuálisan a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, tényleg! Nem tudom mostmár elképzelni nélküle az életem, de szexuálisan egyáltalán nem kívánom, valahogy nem izgat fel a teste látványa, a szexi, flörtölős beszéde, semmi amiért régen azonnal álltam. Heti 2 viagrával igyekszem túlélni fél éve, de ez nem egészséges. És kezdi észlelni a dolgot mert szerinte valami nem ugyan olyan, és folyton kérdezi hogy mi a baj, meg hasonlóak. Mit kéne tennem? Biztosan nagyon megbántanám vele ha elmondom hogy nem kívánom.2021. márc. 8. 08:31
21/23 Ivett2018 válasza:
Szerintem ne bancsd meg azzal hogy szinleled neki! Az igazsag neha fajdalmasabb lehet barmitol! De en azt mondom azt egyszer kell tul elni a hazugsagot meg folyton! Szerintem mond el neki oszinten! Hatha megtudjatok egyutt oldani a problemat! Hisz ha szereted az a lenyeg es ha o is szeret akkor szerintem mindent meglehet oldani csak akarni kell! De hogy erted hogy mar nem kivanod szexualisan? Ha szereted igazan a csajszit akkor ezt nem ertem hogy hogy nem inulsz be ra? Elvan hizva?
22/23 Ivett2018 válasza:
Amugy elozo kommentelo vagyok en is 30 ev alatti csaj vagyok igaz van 4 gyerekem a paromtol es imadok szexelni sot en akarok csak a parom nem akar! Hulyeseg amiket ide firkalnak sokan!
23/23 Ivett2018 válasza:
19 es valaszadonak irtam privat uzenetet is legyszi irj visza ide vagy privibe en is gazba vagyok mostan es szuksegem lenne par jo tanacsra es leirasra kb hogyan tortent koszonom szepen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!