Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan tulajdonság, ami kizáró ok egy srácnál?
Úgy értem, hogy léteznek-e olyan rossz beidegződések, lelki/mentális diszfunkciók, esetleg önbizalomhiány, amelyek kizáró oknak számítanak?
Azért kérdezem így, mert nyilván van ami kizáró ok, viszont tágabb értelemben véve alapvetően egy normális embernek gondolom magam... És ahelyett, hogy elfogultan szidnám saját magam az érdekel, hogy ti hogy látjátok, hogy ki az, aki nem
Én elég rossz alvó vagyok, így a horkolás azt hiszem kizáró ok lenne.
Az is, ha valaki full energiavámpír, és csak a panaszkodás és negativitás hagyja el a száját. Persze mindenkinek van rosszabb napja, meg én is szívesen meghallgatom a másikat, de amikor valakiből süt, hogy egy ilyen fekete negatív gombóc az teljesen más.
Azt sem szeretem amikor valaki olyan szinten önbizalomhiányos, hogy azt se hajlandó belatni ami egyértelműen szép rajta, vagy amit jól csinál. Amikor mindenre azt mondja hogy 'jaj nem is lett olyan jó, nem is vagyok olyan ügyes csak szerencsém volt'. Én magam se vagyok egy önbecsülés harcos, de tudom mi az ami az erossegem akár a személyiségemben akar a képességeimben, és az erre irányuló bokokat a helyén kezelem nem pedig hárítom.
Elég hosszú ez a lista, ahogy mondjuk fordítva is ha a férfiakat kérdeznék. Amikor valakiről eldöntöd hogy bejön-e vagy sem akkor nem listákat pipálgatsz hanem döntesz, hogy úgy egyben szimpi vagy sem.
Az önbizalomhiány nem "hiba" csak akadályozó tényező. Ha nincs vér a pucában kezdeményezni, próbálkozni, udvarolni akkor meg sem ismer a lány mert simán csak beelőznek azok akik viszont helyetted ezt megteszik.
Nyilván vannak alapvető dolgok, amik egyértelmű kizáró okok. A bántalmazó személyiség, agresszió, külsőre a 80+ kiló, nagyon igénytelenség, stb.
Viszont az a tapasztalatom, hogy (a nagyon nyilvánvalókon kívűl), nincs olyan tulajdonság amit egyértelműen meg lehetne nevezni kizáró oknak.
Ideírtam volna régebben hogy kopaszság. Aztán megismerkedtem egy kopasz pasival, akiből plátói szerelem lett. Írhatnám hogy nem vonzó az önbizalomhiány, de a mostani barátomnak is van, és teljes szívből szeretem, és ahelyett hogy zavarna a problémája, megpróbálok neki segíteni ahol tudok. Inkább vagyok test mint arcfanatikus. De tetszett már olyan pasi nagyon, akinek egy átlagos, szottyos testhez helyes arc tartozott.
Szerintem érted. Hiába írja le egy csaj hogy kizáró ok neki ha nincs (és nem is lesz) diplomád, attól függetlenül élőben látva és megismerve, a külső-belső összképedet látva ez elsikkadna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!