Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Uraim! Olyan írjon akit bármilyen okból zavar, hogy a barátnője fèrfi nőgyógyászhoz jár? Hogyan kezelitek magatokban a dolgot?
hát nézd muszájból voltam urológusnál, technikailag megujjazott egy férfi, elég szar volt, inkább hozzámbujt, megölelt.
hasonló volt az én viselkedésem is az első alkalma után az új férfi nőgyógyászánál, konkrétan ő aggódta szét magát h mit fogok szólni, semmit, orvosi vizsgálat, nem swinger klub.
Olyan is ír akit zavar? 🙂
Nekem alapvetően az "ujjbedugással" van bajom. Ha úgyis ultrahangoznak, akkor mièrt van szüksèg erre is...
Ujjbedugás?
Tudod oda nagyobb dolgot is betuszkolnak egy ujjnal. Keress rá a nőgyógyászati kacsára. Mellesleg elmondanám ha még nem tudnád, egy nőnek baromi kellemetlen ez a vizsgálat. Nem csak testileg, lelkileg is. Az ég világon semmi intim nincs benne, ha azt képzelnéd. Vajúdásnál több ujjal is felnyúlnak a méhszájig. Terhesség elején hüvelyi ultrahang van (hasonlít egy péniszhez).
Itt a probléma veled van. Változtass ezen mert egy nő életében fontos szempont az egészség, rendszeres nőgyógyászati kontroll.
Senki sem mondta, hogy ne járjanak a nők nőgyógyászhoz... Sőt! Annyit nem èrtek egyedül, mièrt kell ujjal is matatnia bent, ha úgyis van kacsa meg ultrahang.
Egyèbként a kèrdèsemből szerintem kiderül, hogy szeretnèk ezen változtatni, azért kérdeztem a fèrfiakat (akiket ez zavar) arról, hogyan kezelik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!