Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb tanács arra, hogy egy fiatal (18-20) éves lány ne érezzen bűntudatot amiatt, hogy önkielégítést végez és aktus közben teljesen el merje engedni magát?
Talán kis fontos részletek:
- nem a vallás miatt érzi a bűntudatot (régebben igen)
- az internetes exe megtiltotta a masztit tőle és megalázó dolgokat mondott neki, hogy "te ribi, más lány nem csinálná.. ők jobbak tőled és tiszták" stb. (valószínűleg emiatt van az egész rosszullét)
Ebből felépülni(?) mihamarabb hogyan lehet szerintetek?
meg kell értened,hogy az önkielégítés nem rossz dolog..sőt,semmi rossz nincs benne!
az exedet meg el kell felejtened.azért mert ő lenézett vmiért téged,az még nem jelenti azt,hogy igaza is van.ő (sajnos) ilyen volt,de általában nem ilyenek az emberek.
ha ezeket tudatosítod magadban,akkor sztem menni fog
hajrá 😉
Találkozunk párszor és ráébresztem, egyáltalán nem bűnös dolog amit csinál. Sőt!
48Ffi
Egyszerűen szarni rá....
Gondolom ezt nem tudod megtenni, ebben az esetben pszichológus segíthet.
Illetve talán egy normális barát is segítene, pl én gyakran maszturbálok a barátnőm előtt, és nem kellett túl sok idő hogy ő is elkezdje előttem. Jó most jöhet hoc miért nem egymással dugunk, de ne ítélkezzetek.
Ezek akkora baromságok, nem tudom ki találta ezt ki hogy ezek bűnös dolgok? Akkor mi van, ha valaki álmában össze ragasztózza vagy nedvezi az ágyat mert ilyenről álmodott? Lőjje fejbe magát?
Próbáld felfogni úgy, hogy ez nem egy megvetendő dolog, nem embert öltél vagy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!