Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dundi csajok! Ilyen pasitól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dundi csajok! Ilyen pasitól mit szeretnétek?

Figyelt kérdés

Kérdésem az elhízott, fiatal nőkhöz szól. Tegyük fel, van egy pasi, akivel nagyon egy húron pendültök, és igazán jó társaságnak tartjátok egymást. A pasi testalkata, arca is tetszik nektek.

Jólelkű, segítőkész, és tele van szeretettel. De sportolási, táplálkozasi szokásaiból, és exeit elnézve neki a ti testalkatotok nem jön be annyira, hogy sikeresen közösüljetek, mit szeretnétek tőle?

A) Megpróbálnám az aktust is, hátha minden jó lesz, max befejezem szájjal/kézzel

B) Orál oda-vissza

C) Simogatás (akár meztelenül is, mert intim és jó)

D) Barátilag megölelni, max arcra puszi

E) ...

Legjobb, ha részletes, egyéni választ is adtok, indoklással. Akar kor is jöhet a válaszban

2021. márc. 6. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
akárhogy nézek ki, nem úgy keresek párt hogy úgy nézzen ki ahogy én, szóval nem értem ezt a kérdést :D N
2021. márc. 6. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyen kevés itt a túlsúlyos nő?

Vagy csak ennyir

2021. márc. 6. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
ennyire nincs önkritikájuk?
2021. márc. 6. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem igazan lehet ezt elore meghatározni, ugyis a sors donti el nem?

De D.

2021. márc. 6. 17:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem. Nem a sors dönti el. Te döntöd el, hogy mit mire vágysz, mennyire vagy vagány , s hogy mit lépsz
2021. márc. 6. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy olyan borzasztóan elhízott lennék a magam kis 25,8-as BMI-jével, de mivel itt, gyk-n lazán ledagadtozzák az enyémhez hasonló paraméterekkel rendelkező lányokat, inkább válaszolok.

Nem akarok semmi erotikusat csinálni olyannal, aki nem vonzódik hozzám, ennyire egyszerű. Ő sem esne nekem jó szájízzel, nekem is megalázó lenne.

2021. márc. 6. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!