Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha valakit izgat, ha megfájdul a lábatok?
Már kiskoromban is mindig megnéztem, ha egy lánynak gipszben, vagy fáslizva volt a lába például, de azóta egy fájós bütyök vagy lúdtalp is érdekel.
Ez a gyakorlatban abból merül ki, hogy mondjuk egy kiadós séta után, miután a lány panaszkodik, megmasszírozom a lábát, nagyon élvezem, ahogy enyhíteni tudom a fájdalmat, és ő akár nyög is miatta. Legjobb esetben ezt normál szex követi, csak ez pluszban nagyon be tud indítani.
Még senkinek se mondtam ezt el így, és a legtöbben gyanút se fogtak, hogy nekem ez többet jelent, csak figyelmességnek vették a masszázst, de érdekelne, hogy erről mit gondolnátok?
nem véletlen nem mondom el, csak igy látatlanban érdekel a véleményetek.
egyébként ahogy irtam, erről tényleg nem tehetek, ez érdekel kiskorom óta, ez kb olyan, mint a homoszexualitás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!