Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez a reakció?
Figyelt kérdés
Elküldtem facen üzenetben egy lány ismerősömnek egy fél perces videót arról, ahogy kiverem a farkam, tehát csak az élvezésem vágtam ki a videó végéből. Majd amikor megnézte a videót, küldött rá egy GIF-et, amire az van írva, hogy "OK". Ez mit jelenthet?2021. márc. 6. 11:05
11/22 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a csaj nem kért tőled ilyen videót, de te csak úgy küldtél egy ilyet,ami szánalmas, és máshogy nem tudott rá reagálni.
12/22 anonim válasza:
A csajt se kell sajnálni. Gondolom gyűjti az ismerősöket mert kellenek a lájkok a képekre. Én megvállogatom kit igazolok vissza. 🤷🏻♀️
13/22 A kérdező kommentje:
Hát nincs olyan képe, ami 300 like alatti.
2021. márc. 6. 11:40
14/22 anonim válasza:
Erről van szó. Ha ekkora kis rbancról beszélünk az tuti nem megy rendőrségre. Viszont azt hiszem ennek nem lesz folytatása. Ha csak egy ok-ot kaptál válasznak akkor ez azt jelenti hogy mástól jobbat kapott.
15/22 anonim válasza:
De várj, mi volt a célod a videóval? Meghódítani így biztosan nem fogol egy nőt sem. De hogy egy undorító kreténnek fog tartani az 1000%. Persze ha erre izgulsz, egészségedre. Egyébként a pötsöd a kutyát nem érdekli, nem is tudom minek mutogatni egy idegen nőnek.
16/22 A kérdező kommentje:
Erre vertem ki, hogy megnézte. Gondolom ez nem volt rejtély.
2021. márc. 6. 11:48
17/22 anonim válasza:
Az oké, de mit hittél mit érsz el vele? Hány éves vagy 10?
18/22 A kérdező kommentje:
Hogy mit érek el vele? Orgazmust. Azt elértem.
2021. márc. 6. 12:48
19/22 anonim válasza:
Többet nem is fogsz elérni ilyen gondolodással csak azt hogy magadnak vered.
20/22 A kérdező kommentje:
Nem csak magamnak verem. Nem szűzf*szú vagyok. Csak erre is izgulok. :D
2021. márc. 6. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!