Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez a reakció?
Figyelt kérdés
Elküldtem facen üzenetben egy lány ismerősömnek egy fél perces videót arról, ahogy kiverem a farkam, tehát csak az élvezésem vágtam ki a videó végéből. Majd amikor megnézte a videót, küldött rá egy GIF-et, amire az van írva, hogy "OK". Ez mit jelenthet?2021. márc. 6. 11:05
1/22 anonim válasza:
Azt hogy éppen tart a rendőrségre feljelenteni. Én ezt tenném. Undorító vagy 🤮
2/22 anonim válasza:
Örülj neki hogy nem egyből letiltott xddd
3/22 A kérdező kommentje:
Nem tiltott le még mindig.
2021. márc. 6. 11:09
4/22 anonim válasza:
Oszt Akkor mi van? Azt hiszed most felizgult és majd küld cserébe neked masztis videót? Mondom ha esze van úton van a helyi rendőrségre.
5/22 A kérdező kommentje:
Ha tudnád, hogy a csinos lányok mennyi ilyen képet, videót kapnak. Akkor nem állna másból a szabadidejük, mint a jelentgetésekből.
2021. márc. 6. 11:14
6/22 anonim válasza:
Tudod képet én is kapok. sokat. Törlés tiltás olyankor reflexből. De a videó.... Az más tészta. Legutóbb 200at kisajtoltam egy ilyen parasztból. ;)
7/22 A kérdező kommentje:
Videó mivel másabb?
2021. márc. 6. 11:19
8/22 A kérdező kommentje:
Nem látszik rajta semmim, csak a péniszem meg a 2 lábam. Felülnézetből.
2021. márc. 6. 11:20
9/22 anonim válasza:
#7 Ha egy videót mondjuk 30 fps-ben veszel fel, akkor egy 10 másodperces videó 300 képből áll. Ne mond már, hogy ez ugyan az mint egy darab kép.
10/22 A kérdező kommentje:
Hát akinek egyszerűbb rendőrségi procedúrákba bonyolódni, mint nyomni egy tiltás gombot, akkor sok sikert. 🤷
Nem hinném, hogy ezzel sok mindent kezdenének, hisz gondolom nem dísznek van a tiltás gomb.
2021. márc. 6. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!