Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy vékony alkatú fiú bejön a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vékony alkatú fiú bejön a lányoknak?

Figyelt kérdés

Hiába mozgok sokat nem látszik meg, van rajtam izom de nem látszik. Meg mivel magas vagyok így nagyon nehéz hogy legyen látszata.

Átlagos alkatú barátnőm lehet így?

2021. márc. 5. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Lehet. Egy pasi "értékét a piacon" nem csak a külseje határozza meg, hanem olyasmik mint a stílus, kisugárzás, személyiség. Persze ehhez próbálkozni is kell folyamatosan (normálisan), kommunikáció, udvarlás stb. stb. stb. s nem letörni ha kosarat kap az ember. Sok sikert! :)
2021. márc. 5. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nem
2021. márc. 5. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem lehet. A lányoknak John Goodman és Dwayne "the Rock" Johnson kell...

Amúgy calisthenics, ha vékony vagy... Nektek az való

2021. márc. 5. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
El nem tudod képzelni mennyi lánynak bejön, vagy elfogadható. Nem mindegyik az izmos pasikra bukik.
2021. márc. 5. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Meh.. nekem nem számít hogy izmos legyen, de ne roppanjon össze attól hogy megölelem vagy ráülök. Szóval ne legyen vékony.
2021. márc. 5. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Magas vagyok, de nem vékony, hanem teljesen átlagos - ettől még tetszenek az olyan magas, vékony férfiak, akik mellett dögösnek érzem magam és fejben is képesek beindítani. Szerintem ne görcsölj ezen, hanem menj és dobd be magad.
2021. márc. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!