Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet feldolgozni hogy majdnem sikerült szexelni egy lánnyal, de mikor meglátta a farkam nagyon nevetett, mert ilyet még nem látott?
Nagyon sajnálom ami veled történt!
Ilyenkor nagyon dühös vagyok és suégyellem is magam, hogy egyes nők milyenek.
Próbálld meg úgy felfogni, hogy találkoztál egy szexuálisan buta, kultúrálatlan r*banccal. Aki nem érdekli meg hogy nőként kezeljék. Csak kifogtál egy nagyon hülyét. Nem mindencsaj ilyen.
A megengeded, leírok egy sztorit ami velem történt:
Most 32 vagyok. 17 évesen, az akkori barátommal elvesztettük a szüzességünket. Később volt egy srác, akivel petting volt.
18 évesen lett egy 22 éves barátom. Mikor először szexre került volna a sor és megláttam meztelenül, majdnem felnevettem. (Szerencsére nem tettem. De a gondolattól is szégyellem magam.)
Mereven 12 cm volt a farka. De mmikor először láttam még puha volt. Olyan kis "pici cuki".
Előjátéknál ágaskodott rendesen. Közben beszélgettünk és megkérdezte hogy milyennek találom a farkát. Én hülye p*csa, naív őszinteséggel odamondtam, hogy háát a volt barátomé nagyobb volt. Megsértődött ugyan, de látta hogy nem megbántani akartam. Folytattuk amit elkezdtünk. Olyan jól megdugott mint azelőtt senki. Valahogy eltalálta a szöget, pózt. A ritmussal is addig kísérletezett míg meglátta melyikben élvezem a legjobban. Aztán úgy kinyalt, hogy lefogott miközben élveztem és nem engedett el, folytatta. 4x mentem el egymás után.
Másfél év után szakítottunk, de azóta sem volt ilyen többszörös orgazmusom és a ritmust is csak egy ember* tudta igazán úgy eltalálni azóta...
Az az emberke* a huszas éveim közepén volt szexpartnerem. Nehezen tudtam rávenni a szexre. Az első két alkalommal le is lankadt neki amikor behatolásra került sor. Harmadjára sikerült. Hónapokkal később mondta el, hogy izgult, mert az exe azt mondta neki mikor elhagyta, hogy kicsi a farka. Csak néztem kikerekedett szemekkel. 15/6cm volt neki. Orálnál néha majd' kiakadt az álkapcsom, de a libának az kicsi volt. Nem volt kicsi. Használni is tudta,sokáig is bírta. Pusztán valahogy a lelkébe akart taposni. Sikerült is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!