Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt hogy lehet feldolgozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy lehet feldolgozni hogy majdnem sikerült szexelni egy lánnyal, de mikor meglátta a farkam nagyon nevetett, mert ilyet még nem látott?

Figyelt kérdés
12-13 cm tényleg annyira ciki lenne? Majdnem sírtam pedig nem vagyok az a típus. Rosszul esett. Otthagyott és közben végig alázott, szerinte ez nagyon gáz.

2021. márc. 5. 12:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Érett férfi egy éretlen lányka miatt nem sír.
2021. márc. 5. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami veled történt!

Ilyenkor nagyon dühös vagyok és suégyellem is magam, hogy egyes nők milyenek.

Próbálld meg úgy felfogni, hogy találkoztál egy szexuálisan buta, kultúrálatlan r*banccal. Aki nem érdekli meg hogy nőként kezeljék. Csak kifogtál egy nagyon hülyét. Nem mindencsaj ilyen.

A megengeded, leírok egy sztorit ami velem történt:

Most 32 vagyok. 17 évesen, az akkori barátommal elvesztettük a szüzességünket. Később volt egy srác, akivel petting volt.

18 évesen lett egy 22 éves barátom. Mikor először szexre került volna a sor és megláttam meztelenül, majdnem felnevettem. (Szerencsére nem tettem. De a gondolattól is szégyellem magam.)

Mereven 12 cm volt a farka. De mmikor először láttam még puha volt. Olyan kis "pici cuki".

Előjátéknál ágaskodott rendesen. Közben beszélgettünk és megkérdezte hogy milyennek találom a farkát. Én hülye p*csa, naív őszinteséggel odamondtam, hogy háát a volt barátomé nagyobb volt. Megsértődött ugyan, de látta hogy nem megbántani akartam. Folytattuk amit elkezdtünk. Olyan jól megdugott mint azelőtt senki. Valahogy eltalálta a szöget, pózt. A ritmussal is addig kísérletezett míg meglátta melyikben élvezem a legjobban. Aztán úgy kinyalt, hogy lefogott miközben élveztem és nem engedett el, folytatta. 4x mentem el egymás után.

Másfél év után szakítottunk, de azóta sem volt ilyen többszörös orgazmusom és a ritmust is csak egy ember* tudta igazán úgy eltalálni azóta...

Az az emberke* a huszas éveim közepén volt szexpartnerem. Nehezen tudtam rávenni a szexre. Az első két alkalommal le is lankadt neki amikor behatolásra került sor. Harmadjára sikerült. Hónapokkal később mondta el, hogy izgult, mert az exe azt mondta neki mikor elhagyta, hogy kicsi a farka. Csak néztem kikerekedett szemekkel. 15/6cm volt neki. Orálnál néha majd' kiakadt az álkapcsom, de a libának az kicsi volt. Nem volt kicsi. Használni is tudta,sokáig is bírta. Pusztán valahogy a lelkébe akart taposni. Sikerült is.

2021. máj. 3. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!