Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, veletek volt már olyan hogy elájultatok maszti vagy szex közben?
Figyelt kérdés
Olyat is hallottam már, hogy egy lány örömében elsírja magát az orgazmuskor. Esetleg ilyen történt már veletek?2021. márc. 5. 09:28
1/4 anonim válasza:
Nem, csak neha kicsit zsibbaztó érzés
2/4 anonim válasza:
Én első szex közben elsirtam magam, de nem az orgazmustol, csak tényleg egy annyira nagy lépés volt érzelmileg is meg kapcsolati szinten is, hogy 2x is elsirtam magam szex közben :D
De amúgy ez normális, szóval ja.
3/4 anonim válasza:
Szex közben volt már olyan hogy elzsibbadt teljesen a fejem és a karom, már éreztem hogy el fogok ájulni
4/4 anonim válasza:
Két különböző folyamat eredménye amit leírsz. Az orgazmus, szexet követő sírás ahogy a #2-es is leírja az értelmek "túláradása" miatt következhet be (optimális esetben és nem valami trauma feldolgozása miatt, vagy mert nem volt jó).
Az ájulás... ezt több minden okozhatja, hiperventilláció, az agyi oxigénellátás hirtelen megszakadása stb. - azaz ez inkább testi jellegű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!