Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen jó, izgató "trükköket"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó, izgató "trükköket" alkalmazhatnék szopáskor?

Figyelt kérdés

Szeretném a páromat meglepni egy különleges estével. Persze elégítettem már ki máskor is orálisan, de ez most domináns verzió lenne, hogy megkötözöm és teljes mértékben én irányítok, esetleg a szemét is bekötöm, hogy csak az érzésre koncentráljon lent.

Amiket szoktam csinálni: arctól lefelé haladva puszilgatás, a pénisz nyalogatása, finom szívogatása, nyelvvel körbe-körbe játszás szopás közben, makkon játék, herék masszírozása, nyalogatása...

De ez olyan átlagos, szeretnék valamit, ami feldobja a dolgokat.

Nők, férfiak, tudnátok nekem írni olyat, amit ti alkalmaztok/kaptok, nektek/párotoknak bejön?

Például jégkockával vagy valami meleggel hogyan tudnék játszani? Fagyási és égési sérülést sem szeretnék szerezni, de ez jutott most eszembe egynek, váltogatni a hideget és a meleget, talán izgató...

Még valami extra, ami tetszik a férfiaknak és feldobja az egészet, és sokáig lehet vele húzni az élvezeteket? :) Bármit meghallgatok, ami izgathatja a pasikat, hátha valakinek van valami különleges ötlete.

Köszi!

2021. márc. 4. 20:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Vedd be egy barátnődet, garantáltan izgató lesz számára.
2021. márc. 4. 20:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Egyedül tenném mindezt, az kimaradt. :D úgyhogy ennek tudatában kérnék ötleteket.
2021. márc. 4. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
extra? mélytorok,közben néha lenttartva,végén torokbaélvezéssel.f isteni...
2021. márc. 4. 21:37
 4/14 anonim válasza:
81%

Ha nem csináltatok még ilyesmit, akkor ezt a domináns megoldást tök jól át lehet vezetni arcraülésből/69-ből.

Prosztatamasszázst, esetleg egy kis ujjazást is lehet beletenni, persze csak ha ezek mindkettőtöknek beleférnek. A torok pedig minél mélyebb, annál jobb!

2021. márc. 4. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Jégkocka a szàdba. Mentolos cukorral, ami brutàlisan mentholos

Forró teával.

2021. márc. 4. 21:57
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
Vakum alá kell helyezni a mákot majd hirtelen elengedni és Ümm pákk mint a pezsgős dugó pakkan hangokat kiadni
2021. márc. 4. 22:57
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Ajjaj, már hiányoztál, ümm-pákk válaszoló!
2021. márc. 5. 07:01
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy szoktam orálisan kényeztetni a páromat, hogy közben a markommal is fel le csavargatom a farkát. Lassan majd gyorsan felváltva.

Ha játékos kedvemben vagyok akkor olyat csinálok, hogy hol a számban van a farka és csak szopom, majd hirtelen váltok és csak a kezemmel izgatom, addig amíg el nem élvez valamelyikbe.

Mielőtt elélvezne szóljon neked és csak ha neked is elég volt a kényeztetése akkor enged meg neki.

2021. márc. 5. 13:10
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
Vigyázz ezzel a kikötözéssel, én pl nem értékelném annyira :) F
2021. márc. 7. 10:43
 10/14 anonim ***** válasza:

A jégkockát nem ajánlom. Mi fagyival csináltuk és kegyetlen sz@r!

F35

2021. márc. 8. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!