Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edging hogy alkalmazhato? Hogy csináljátok a gyakorlatban?
Gondoltam, írok én is a témával kapcsolatban, hogy értelmes válasz is legyen :)
Nagyon sokan idegenkednek az edgingtől, pedig egy iszonyat izgató technika, ha az adott pár ki tudja tapasztalni és rá tud érezni a nyitjára. Alapvetően az a lényege, hogy jól kell tudni olvasni a másik gesztusaiból és reakcióiból. Sokkal nagyobb odafigyelést igényel, mint a szex / petting más fajtái. Itt tényleg szinte bele kell látnod a másikba.
Amikor hozzáláttok a gyakorlásnak, akkor türelemmel csináljátok és beszéljétek meg, hogy nem kell, hogy a tényleges edging menjen is (mert elsőre valószínűleg nem is fog menni). A gyakorlás első fázisában csak figyeljétek meg egymást. Először az egyikőtök, utána pedig a másik elégítse ki magát úgy, hogy legalább egy késleltetést vigyen a dologba. Figyeljétek meg egymást, hogy az orgazmus előtt milyen reakciója van a másiknak (pl egy adott arckifejezés, egy mozdulat, gesztus, sóhaj, stb) és amikor továbbléptek, azt figyeljétek.
A második fázisban egymáson is próbáljátok ki. Mikor a párodat elégíted ki, szólj neki, hogy figyelmeztessen annál a pontnál, ahol még meg lehet állni. Ha így sikerül, akkor már csak gyakorlás kérdése. :) Ezen kívül ajánlom, hogy olvassátok el az ESZO c. könyvet. Alapmű! Ingyenesen le lehet tölteni. Remélem, tudtam segíteni :)
#5 pedig kurvára nem az.
Persze ehhez kell egy olyan személyiség is aki szeret így játszani, meg az is aki az ilyen húzás általal egy orbitális nagy orgazmust akar elérni. Mert 2-3 elhúzod negyedjére a pasim túlló szoba másik végébe meg kiürül teljesen teli tölti a szám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!