Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Edging hogy alkalmazhato?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edging hogy alkalmazhato? Hogy csináljátok a gyakorlatban?

Figyelt kérdés
Illetve Lányok ti hogy érzitek az a bizonyos pontot amikor el kell engedni a férfi péniszét/abbahagyni az ingerlést ? Lányoknak milyen érzés a ruined orgasm amikor a férfi csinálja nektek és az orgazmust ugy kell megélnetek hogy megszakitja az izgatást?
2020. jan. 25. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Atyaeg....
2020. jan. 25. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam, írok én is a témával kapcsolatban, hogy értelmes válasz is legyen :)

Nagyon sokan idegenkednek az edgingtől, pedig egy iszonyat izgató technika, ha az adott pár ki tudja tapasztalni és rá tud érezni a nyitjára. Alapvetően az a lényege, hogy jól kell tudni olvasni a másik gesztusaiból és reakcióiból. Sokkal nagyobb odafigyelést igényel, mint a szex / petting más fajtái. Itt tényleg szinte bele kell látnod a másikba.

Amikor hozzáláttok a gyakorlásnak, akkor türelemmel csináljátok és beszéljétek meg, hogy nem kell, hogy a tényleges edging menjen is (mert elsőre valószínűleg nem is fog menni). A gyakorlás első fázisában csak figyeljétek meg egymást. Először az egyikőtök, utána pedig a másik elégítse ki magát úgy, hogy legalább egy késleltetést vigyen a dologba. Figyeljétek meg egymást, hogy az orgazmus előtt milyen reakciója van a másiknak (pl egy adott arckifejezés, egy mozdulat, gesztus, sóhaj, stb) és amikor továbbléptek, azt figyeljétek.

A második fázisban egymáson is próbáljátok ki. Mikor a párodat elégíted ki, szólj neki, hogy figyelmeztessen annál a pontnál, ahol még meg lehet állni. Ha így sikerül, akkor már csak gyakorlás kérdése. :) Ezen kívül ajánlom, hogy olvassátok el az ESZO c. könyvet. Alapmű! Ingyenesen le lehet tölteni. Remélem, tudtam segíteni :)

2020. febr. 3. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Az mi?
2020. febr. 3. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Túlfilózod ezt bammeg, ezért nem lesz sose nőd
2020. dec. 19. 06:46
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Megszakítani az izgatást? Pff. A nő orgazmus alapból lassabban következik be mint a férfié. Megszakítani a csúcs elött? A vágy nullára esik vissza, és frusztráló érzés, plusz finoman fogalmazva aki ilyet tesz az egy elcseszett szadista.
2020. dec. 19. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Van az edging challenge videó a neten bőven.Én magamnak csinálom és gyakorlom. Hát hatalmas tud lenni egy egy orgazmus tőle. Bár az is igaz nagyon sokat kell gyakorolni.
2020. dec. 19. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
3- én kigugliztam :-) ilyennel a kislányok játszottak régen. Aztán rájöttek, hogy a medve nem játék. :-)
2021. jan. 15. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:

#5 pedig kurvára nem az.

Persze ehhez kell egy olyan személyiség is aki szeret így játszani, meg az is aki az ilyen húzás általal egy orbitális nagy orgazmust akar elérni. Mert 2-3 elhúzod negyedjére a pasim túlló szoba másik végébe meg kiürül teljesen teli tölti a szám

2023. jan. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!