Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen történt már veletek valami szexuális dolog?
Nem, nálam az ilyen tabu. Soha nincs jó vége. Flörtölgetni szoktam, 'szívni a vérét' olyannak, aki veszi a lapot, de ennyi:)
24N
Volt egy 63 éves albániából származó munkatársam. Igazi nagy pajzánkodó volt az öreg. Perfekt értette és beszélte a szláv nyelveket. Poénból pénzt akartunk tőle kérni vonatra. Megkérdeztem egy másik szerb munkatársamat, hogy hogy van az ő nyelvén, hogy adjál pénzt. Aztmondta Ja volin pusim kurac. Mondtuk az öregnek, az meg megfogta a kezem és a farkára rakta, mint kiderült azt jelenti, hogy szeretek f@szt szopni :D :D ez elég szexuális?
Egyébként sok pasi munkatársammal flörtöltem, de mint tudjuk, házinyúlra nem lövünk. :)
Stewardként dolgozok egy osztrák-német vasúttársaságnál, mindenfelé vonatozunk.
Egy ideig olyan volt a céges politika, hogy külsös cégektöl vesz fel a cég embereket.
Aztàn néha betévedt egy két igen szép szláv vagy magyar lányka. :D
Velem ugyan sosem történt semmi ilyen dolog, de tudok olyanról, hogy egy este Münchenben egy szlovák lânyon csak polo és cicanaci volt. :D
Egy másik kollega felszedte és természetesen az én szobaajtómmal szembe levö ajtó szobâjában dugtak, hangosan.
Nyaranta sok borravalónk volt, föleg amikor az olasz tengerig mentünk. Ugyan azt a sztorit már nem láttam, csak mesélte más kollega, hogy néhány szép lány, akik külsös cégtöl voltak egy kis extra borravaloért cserébe a szállodàban többet is tettek, mint amennyi munka volt. Volt aki a tengerparton, volt aki a szállodában, volt aki a vonat konyhájában, egy jól takart részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!