Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudtok beszélgetést kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Könnyen kezdeményeztek beszélgetést az ellenkező nemmel?
Ha lenne kedvetek társaságban beszélni, privàtban írjatok! :)
24/L
2021. márc. 3. 23:18
1/10 anonim válasza:
Személyesen könnyebb, mivel ott látom a reakciókat, testbeszédet. Interneten már sokkal nehezebb, ha semmit sem tudok a másikról.
2/10 anonim válasza:
Én általában könnyen tudok, bár nyilván van akinek ránézésre szimpatikus vagyok azokkal könnyen megy minden.
A tapasztalatom az hogy sok csaj van aki első látásra leszar de aztán ha valami miatt muszáj beszélnie velem akkor utána már sokkal nyitottabbak irántam. Mondjuk sokan mondták hogy elsőre nagyon morcosnak tűnök...
3/10 anonim válasza:
"Ha lenne kedvetek társaságban beszélni, privàtban írjatok! :)"
Ellentmondást érzek. :D
4/10 anonim válasza:
Pedig nincs, írjatok nekünk nyugodtan.
6/10 anonim válasza:
3-asnál a pont.
Mellesleg én könnyen. De nem szeretnék üzenetezni. Nem szórakoztat, időpazarlás
7/10 anonim válasza:
Nyitott vagyok tabu mentesen mindenre. Sajnos néha túlságosan is. F
9/10 anonim válasza:
Könnyen. Csak a megnyitás nem az én asztalom. 33F
10/10 anonim válasza:
Élőben sajnos nehezen. Írásban, így neten keresztül, bátrabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!