Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alonelyman kérdése:
Exathlonban is csajok "puncinadrágban" vannak, nem zavaró nekik a férfi tekintet rajta?
Figyelt kérdés
miért hordanak manapság a csajok olyan ruhákat, pl exathlonban mint egy bikini alsó vgy a futó csajok vagy az edzőteremben ami teljesen mutatja kiemeli a puncit? lányokat nem zavarja ,hogy a férfi tekintet végig ott van? punciba tapadó nadrag én ha nő lennék nem mutogatnám így magam,2021. márc. 3. 21:15
11/14 anonim válasza:
Ez van, ilyen a világ. A szertornánál is a nőknek mindig mutogatniuk kell magukat, ha akarják, ha nem, mert ilyen a dressz, amit hordanak. félig kint van a picsájuk. Míg a férfi tornászok, rövidnadrágban vagy hosszúnadrágban vannak. A nők is végezhetnék a gyakorlatokat rövidnadrágban vagy hosszúban ugyanúgy. De nem... nekik muszáj megmutatni a lábukat, sunájuk környékét... No komment.
Ugyanez a korcsolyázóknál. A hapsi felöltözve tokától bokáig, semmi ki nem látszik a testéből, míg a nők bugyiban. Tudom, ott az a kis miniszoknya, ami persze mindig fellibben.
12/14 anonim válasza:
Isten tartsa meg jó szokásukat.
13/14 anonim válasza:
#11 de te b.ziznál a legbőszebben, ha a férfiakon is ennyi öltözék lenne
14/14 anonim válasza:
11. Dehogyis! Örülnék neki! Egyrészt végre fair play lenne, másrészt meg én is szívesen legeltetném rajtuk a szemem. Domborodó csomag, szép szőrtelen ágyék, kilógó fenék. Bírnám a látványt. Nem mondanék ilyeneket, hogy buz!! Amúgy a buz! fiúkat is kedvelem, olyan kellemesek, aranyosak, semmi bajom azzal, ha valaki buz!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!