Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, eszközként tekintetek a puncitokra?
Te eszközként tekintesz a farkadra?
Aki eszközként használja a p.nciját azt úgy hívják prosti, vagy szimplán r.banc aki főnökével mg fűvel-fával kefél az előrejutásért - tökmindegy hogy golddiggernek, sugarbabynek vagy akárminek szokás mapanság nevezni.
Persze, magam számára örömszerző eszközként :) Amúgy meg nem a puncinak van nagy hatalma, hanem a punci LEHETŐSÉGÉNEK. Az a pasi, aki dugásban reménykedik, az a világ összes csillagát le fogja hozni nekem az égről anélkül, hogy a puncim egyáltalán előkerült volna. Illetve úgy gondolom, hogy a fiatalságom és a szépségem a valódi eszköz, mert egy csúnya, öreg nőnek hiába van puncija, nem hiszem, hogy kifejezetten sokat elérne vele a mindennapokban (bocsi).
Amúgy nem szoktam vele visszaélni, de ha valaki magától felajánlja a pozitív megkülönböztetést, nem vagyok szívbajos elfogadni. Pl szívesen leülök a buszon ahelyett, hogy kényelmetlenül állnék, nem zavar, hogy nem mindig kell végigvárnom a baromi hosszú sort a pénztárnál meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!