Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elkezdtem többet érezni és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem többet érezni és már nem kívánom?

Figyelt kérdés
Úgy érzem kezdek beleszeretni a szexpartnerembe. Azóta egyre kevésbé van kedvem lefeküdni vele és ez már neki is feltűnik. Szinte biztos, hogy egyoldalú az erzés. Hogyan vessek véget ennek a dolognak? Biztos, hogy magyarázatot akar majd, elmondjam neki őszintén mi a baj?

2021. márc. 2. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
39%

Írásodból az jön le, hogy te vagy a lány.

Mondd el neki, hogy kezdesz többet érezni, ha ő nem, úgyis olyan paraszt módon fog rá válaszolni, hogy újra lesz kedved szexelni vele. Ha pedig ő is , akkor lehet egy csoda kapcsolatotok. :)

24/L

2021. márc. 2. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Én is jartam ebben a cipőben, elmondtam neki, miután mondta, hogy nála csak a szex játszik már semmihez nem volt kedvem vele. Szóval szerintem bárhogyis alakul, csak jobb lehet.
2021. márc. 2. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

1, Egy frusztrált, megalázott nő véleményét hallhattuk.

Mindenesetre az őszinteségnek nincs alternatívája

2021. márc. 2. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát most vagy emészted saját magad, vagy előállsz a farbával és megmondod neki, hogy nem lenne ellenedre ha "több" is lenne mint sima szexkapcsolat. El fogja mondani mit gondol erről. Ha nem mondod el akkor is ugyanott leszel, csak még emészteni fogod magad rajta egy csomó ideig.
2021. márc. 2. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2021. márc. 3. 17:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!