Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha tetszik nekem? L
Figyelt kérdés
Anyam ferjenek a haverja (fiatalabb nala) amikor atjon hozzank, akkor mindig zavarban vagyok elotte.2021. márc. 2. 11:23
3/13 anonim válasza:
Az a baj hogy ez nem ilyen egyszerű, hogy gáz vagy nem gáz.
Az hogy bejön neked azzal semmi baj nincs. 25 vagyok nekem is van olyan 40es pasi itt a házban akire azt mondom hogy "oh anyám, gyere rám".
Viszont ha lépni is akarsz az már gáz. 5-10 év korkülönbség még belefér. De olyannal lefeküdni, aki szó szerint egyidős apáddal az azért már túlzás...
Szóval az ha tetszik az nem gáz, de lépni ne lépj. Az már gáz lenne.
4/13 A kérdező kommentje:
Irtam h fiatalabb. O 30 eves.
2021. márc. 2. 11:36
5/13 anonim válasza:
Bocs de nem írtad hogy mennyivel (csak most kommentben hogy 30). A fiatalabb jelenthet 1-2 évet is. És mivel nem hinném hogy apád 20 évvel fiatalabb sráccal haverkodik így is fennáll hogy a srác tőled 15 évvel idősebb...
6/13 A kérdező kommentje:
12 evvel idosebb nalam.
2021. márc. 2. 11:52
7/13 anonim válasza:
Attól mert 18+os a kategória még nem leszel 18...
8/13 A kérdező kommentje:
Szemelyit is be kell masolni mar egy kerdeshez, vagy mi? Hihetetlen, hogy egy 18 evesnek tetszik egy 30 eves?
2021. márc. 2. 11:56
10/13 anonim válasza:
18 évesnek 30 éves? Őszintén nem értem a problémát. Teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!