Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa ez a fajta csók?
Így olvasta valamelyik női magazinban és azt hiszi menő.
A csóknak nincsenek szabàlyai. Ahigy jól esik és ahogy èlvezed.
4-nek igaza van, sokan rosszul csinálják. Bár inkább úgy mondanám, hogy kevesen vannak, akinek a technikája bejön egy adott személynek, viszont mindenkinek a technikája bejön valakinek. Na, ezt jól megmondtam 😄
Én már vén róka vagyok, életem során rengetegféle csókkal találkoztam, de őszintén szólva csak 2!!! lánnyal volt annyira eszméletlenül jó, hogy életem végéig megemlegetem őket! Aztán nagyon sok volt az átlagosan jóból, de akadt bőven az olyanból is, ami olyan rettenetes volt, hogy a "további ismerkedés azonnali megszakításához" vezetett...
A csók nagyon fontos, ha nem üt meg egy számodra elfogadható szintet, az hosszútávon bajokat okozhat. Olyan pedig nincs, hogy "nem hagyja, hogy bármit is csinálj"! Beszéld meg vele, hogy máshogy szeretnéd, vagy hogy próbáljátok ki a te elképzelésed szerint is! Ha pedig ezt élből elutasítja, akkor esélyes, hogy más területeken is el akar majd nyomni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!