Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszeri alkalmat akar, hogyan vegyem rá, hogy meggondolja magát?
Figyelt kérdés
Megmondta, hogy egy ilyen lesz és nem több. Mennyi az esélye, hogy mégis többször akarja majd? Milyen szex kéne ehhez?2021. márc. 1. 14:53
1/17 anonim válasza:
Olyan, amitől a mennyben érzi magát 😇
2/17 A kérdező kommentje:
Ha csak egy alkalmam van bizonyítani, akkor nem olyan sok a lehetőség. Mi lenne az igazán tuti?
2021. márc. 1. 14:56
3/17 anonim válasza:
Úgy kell megdolgozni, hogy mással ne akarjon szexelni, csak veled!
Kell hozzá a megfelelő, igényes környezet, nézz ki jól, legyen alattad péló, tudd használni nagyon jól amid van! Ha jól megy minden akkor ő fogja kérni hogy legyen még!
5/17 A kérdező kommentje:
Lány
2021. márc. 1. 14:59
7/17 anonim válasza:
Azt hittem fiú vagy! #3 vagyok
Akkor nem árt ha jó vagy az ágyban, jól nézel ki, nem vagy hisztis. És ne legyen halszag lent! Legyél kezdeményező!
8/17 anonim válasza:
Nem egyszerű, de nem is lehetetten. Anno én is csak egy alkalmat akartam egy csajjal, aztán kb 3 évig voltunk együtt :D
9/17 A kérdező kommentje:
8 mivel fogott meg?
2021. márc. 1. 15:09
10/17 anonim válasza:
Annyira jó pasi hogy bele mész 1 alkalmas dologba, csak hogy együtt legyél vele?
Szerintem gondold át, megér neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!